Курячі ніжки Дюшес: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати курячі ніжки Дюшес? Про це в студії «Все Буде Смачно» розповіли наші експерти. Виявляється, що цю смачну та красиву страву приготувати не так і складно. Дивіться покроковий рецепт курячих ніжок Дюшес і готуйте разом з нами.

Читайте також: Печінка, запечена з яблуком та грушею

Інгредієнти:

  • груші – 4 шт.
  • курячі гомілки – 6 шт. (800 г)
  • цибуля – 2 шт.
  • кориця (паличка) – 1 шт.
  • кінза – 5 гілочок
  • корінь імбиру – 5 см
  • олія – 60 мл
  • сіль – 10 г
  • вода – 310 мл
  • білий мелений перець – 3 г
  • вершкове масло – 50 г
  • цукор – 100 г
  • паприка – 2 г
  • суміш карі – 2 г

Читайте також: Куряча шийка

 Спосіб приготування:

  1. Змішайте карі, паприку, білий мелений перець та сіль, залийте окропом, дайте настоятися 20 хв. Нарізану кубиком цибулю обсмажте у казані на розігрітій олії до золотавості.
  2. Курячі ніжки очистіть від шкіри та хрящів, обсмажте разом з цибулею 7 хв.
  3. Почистіть та наріжте імбир. Зв’яжіть його разом з паличкою кориці та кінзою. Покладіть у казан з куркою, влийте воду зі спеціями та протушкуйте 10 хв. на маленькому вогні.
  4. Розтопіть на пательні цукор з водою та вершковим маслом, викладіть у сироп почищені та розрізані на четвертини груші. Карамелізуйте 10 хв., потім перекладіть до тушкованої курки. Поставте казан у розігріту до 180⁰С духовку на 30 хв.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Video: Курячі ніжки Дюшес: рецепт покроковий

Як приготувати курячі ніжки Дюшес? Про це в студії Все Буде Смачно дізналися наші експерти. Дивіться покроковий рецепт курячих ніжок Дюшес і готуйте разом з нами



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити