Мателот з яловичого серця: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Страва з яловичого серця Мателот – це справжнісінький делікатес. Впевнені, вона здивує вас своїм особливим смаком. Дивіться покроковий рецепт приготування страви Мателот з яловичого серця.

Читайте також: Яловичина Веллінгтон: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • яловиче серце – 1 шт.
  • вершкове масло – 20 г
  • бекон – 100 г
  • червоне сухе вино – 250 мл
  • шампіньйони – 300 г
  • борошно – 50 г
  • консервовані цибулеві «перлини» – 100 г
  • олія – 80 мл
  • оцет (9%) –  40 мл
  • лавровий лист – 1 шт.
  • гвоздика – 3 шт.
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 5 г

Читайте також: Бограч: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. Яловиче серце очистіть від плівок та згустків крові, наріжте кубиками. Замаринуйте у суміші оцту, гвоздики, солі, чорного меленого перцю, лаврового листя та олії на 6 год.
  2. Нарізаний бекон обсмажте на вершковому маслі до золотавості. Шматочки серця перемішайте з борошном, покладіть на пательню до бекону. Влийте червоне сухе вино, посоліть, поперчіть та тушкуйте на малому вогні під кришкою 2 год. Потім додайте консервовану цибулю, слайси шампіньйонів та готуйте ще 10 хв.


Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити