Пікантне сало від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Якщо ви приготували самогон за рецептом Алли Ковальчук, то в якості закуски ідеально згодиться пікантне сало від Ігоря Місевича.

Інгредієнти:

сало500 г
часник6 зубчиків
сіль2 ст. л.
паприка2 ст. л.
кріп10 г
петрушка10 г
соняшникова олія – 50 мл

06ee40b8fa727adc66516a0525f293ff-640x480Приготування:

Сало розрізати «книжкою». Часник почистіть і подрібніть. Приготуйте червону суміш: змішайте паприку з сіллю, олією і часником. Приготуйте зелену суміш: зелень подрібніть і змішайте з часником і сіллю.

В одну половину «книжки» викладіть червону суміш, а в іншузелену. Сало загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 20 хвилин, потім розгорніть і наріжте.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити