Пілав з цвітної капусти: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Пілав – це національна турецька страва, а точніше гарнір. В основному, готують його з рису, а ми розповімо вам, як приготувати його з цвітної капусти! У нашому покроковому рецепті ви знайдете всі рекомендації. Читайте, як приготувати плов з цвітної капусти.

Читайте також: Покроковий рецепт різотто

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 1 кг
  • куряче філе – 500 г
  • морква – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • корінь пастернаку – 50 г
  • насіння гарбуза (очищене) – 50 г
  • цибуля червона солодка – 1 шт.
  • кориця – 2 палички
  • сливи – 180 г
  • куркума – 3 г
  • мелений кардамон – 2 г
  • червоний мелений перець – 2 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 20 г
  • перець чилі – 1 шт.

Читайте также: Майо Сарада: рецепт незвичайної страви з цвітної капусти

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе наріжте кубиками та обсмажте на олії близько 10 хв. Додайте сіль, чорний, червоний та мелений перець, перемішайте і перекладіть філе у тарілку.
  2. У сковорідку, де смажилось філе, додайте олію та підсмажте впродовж 5 хв. півкільця цибулі, подрібнений часник та палички кориці, розламані навпіл. Смажте до прозорості цибулі. Потім додайте пастернак та моркву, нарізані дрібними кубиками. Смажте ще 5 хв.
  3. Натріть на крупній терці цвітну капусту. Дістаньте зі сковорідки корицю і покладіть капустяні крихти. Також додайте підсмажене куряче філе, куркуму, мелений кардамон, сіль. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хв.
  4. Додайте підсмажене на сухій сковорідці насіння гарбуза та розрізану скибочками сливу, перемішайте. При подачі – посипте подрібнениим перцем чилі.
  5. Video: Пілав з цвітної капусти: рецепт покроковий

    Як приготувати пілав з цвітної капусти? У нашому покроковому рецепті цієї страви з капусти ви знайдете всі рекомендації. Читайте, як приготувати пілав з цвітної капусти

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
маффины с черешней, рецепт маффинов с черешней пошагово, состав маффинов с черешней, как готовить маффины с черешней, как приготовить маффины с черешней пошагово, маффины с черешней рецепт
Апетитні мафіни з черешнею