Пілав з цвітної капусти: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Пілав – це національна турецька страва, а точніше гарнір. В основному, готують його з рису, а ми розповімо вам, як приготувати його з цвітної капусти! У нашому покроковому рецепті ви знайдете всі рекомендації. Читайте, як приготувати плов з цвітної капусти.

Читайте також: Покроковий рецепт різотто

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 1 кг
  • куряче філе – 500 г
  • морква – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • корінь пастернаку – 50 г
  • насіння гарбуза (очищене) – 50 г
  • цибуля червона солодка – 1 шт.
  • кориця – 2 палички
  • сливи – 180 г
  • куркума – 3 г
  • мелений кардамон – 2 г
  • червоний мелений перець – 2 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 20 г
  • перець чилі – 1 шт.

Читайте также: Майо Сарада: рецепт незвичайної страви з цвітної капусти

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе наріжте кубиками та обсмажте на олії близько 10 хв. Додайте сіль, чорний, червоний та мелений перець, перемішайте і перекладіть філе у тарілку.
  2. У сковорідку, де смажилось філе, додайте олію та підсмажте впродовж 5 хв. півкільця цибулі, подрібнений часник та палички кориці, розламані навпіл. Смажте до прозорості цибулі. Потім додайте пастернак та моркву, нарізані дрібними кубиками. Смажте ще 5 хв.
  3. Натріть на крупній терці цвітну капусту. Дістаньте зі сковорідки корицю і покладіть капустяні крихти. Також додайте підсмажене куряче філе, куркуму, мелений кардамон, сіль. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хв.
  4. Додайте підсмажене на сухій сковорідці насіння гарбуза та розрізану скибочками сливу, перемішайте. При подачі – посипте подрібнениим перцем чилі.
  5. Video: Пілав з цвітної капусти: рецепт покроковий

    Як приготувати пілав з цвітної капусти? У нашому покроковому рецепті цієї страви з капусти ви знайдете всі рекомендації. Читайте, як приготувати пілав з цвітної капусти

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша