Майо Сарада: рецепт незвичайної страви з цвітної капусти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Майо Сарада – це страва з цвітної капусти, курки і овочів. Виходить вона дуже смачною та ситною. Читайте, як приготувати майо сарада в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Маринована цвітна капуста: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 500 г
  • курячі стегна – 2 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • огірок – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • корінь імбиру – 2 см
  • яйця – 4 шт.
  • винний оцет – 20 мл
  • сіль – 13 г
  • цукор – 8 г
  • чорний мелений перець – 8 г
  • картопляний крохмаль – 100 г
  • кетчуп – 20 г
  • гірчиця – 5 мл
  • олія – ​​230 мл
  • петрушка – 2 гілочки
  • листя салату – 3 шт.
  • лимон – 1 шт.

 Спосіб приготування:

  1. Очищений огірок та цибулю наріжте дрібним кубиком. Посоліть та залиште на 5 хв. Потім промийте і відіжміть.
  2. Приготуйте соус: додайте до жовтків сіль, перець, половину винного оцту та гірчицю. Перебийте до однорідності. Продовжуючи збивання, влийте тонкою цівкою охолоджену олію. Потім додайте другу частину оцту і ще раз перебийте. Додайте цукор та кетчуп, перемішайте.
  3. Перетріть через сито варені яйця, додайте до них соус, а також підготовлений огірок та цибулю. Перемішайте.
  4. Відваріть цвітну капусту у підсоленій воді до напівготовності, остудіть у крижаній воді. Потім відіжміть капусту від зайвої вологи.
  5. З курячих стегенець видаліть кістки, розріжте на 6 частин, натріть сіллю та перцем. Обкачайте у крохмалі та обсмажте на олії по 4 хв. з кожного боку.
  6. Почистіть та наріжте імбир, підсмажте на олії 2 хв. Додайте порізаний кубиком болгарський перець, смажте ще 2 хв. Після цього покладіть на пательню відварену цвітну капусту, посоліть, поперчіть, додайте шматочки курятини і прогрійте страву ще 2 хв.
  7. Перекладіть на тарілку з листям салату. Посипте подрібненою петрушкою та прикрасьте півкільцями лимона. Подавайте з соусом «тар-тар».

Читайте також: Як тушкувати капусту: простий рецепт

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Video: Страва з капусти Майо Сарада: рецепт покроковий

Майо Сарада - це страва з цвітної капусти. Читайте, як приготувати майо сарада в нашому покроковому рецепті
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками