Майо Сарада: рецепт незвичайної страви з цвітної капусти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Майо Сарада – це страва з цвітної капусти, курки і овочів. Виходить вона дуже смачною та ситною. Читайте, як приготувати майо сарада в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Маринована цвітна капуста: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 500 г
  • курячі стегна – 2 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • огірок – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • корінь імбиру – 2 см
  • яйця – 4 шт.
  • винний оцет – 20 мл
  • сіль – 13 г
  • цукор – 8 г
  • чорний мелений перець – 8 г
  • картопляний крохмаль – 100 г
  • кетчуп – 20 г
  • гірчиця – 5 мл
  • олія – ​​230 мл
  • петрушка – 2 гілочки
  • листя салату – 3 шт.
  • лимон – 1 шт.

 Спосіб приготування:

  1. Очищений огірок та цибулю наріжте дрібним кубиком. Посоліть та залиште на 5 хв. Потім промийте і відіжміть.
  2. Приготуйте соус: додайте до жовтків сіль, перець, половину винного оцту та гірчицю. Перебийте до однорідності. Продовжуючи збивання, влийте тонкою цівкою охолоджену олію. Потім додайте другу частину оцту і ще раз перебийте. Додайте цукор та кетчуп, перемішайте.
  3. Перетріть через сито варені яйця, додайте до них соус, а також підготовлений огірок та цибулю. Перемішайте.
  4. Відваріть цвітну капусту у підсоленій воді до напівготовності, остудіть у крижаній воді. Потім відіжміть капусту від зайвої вологи.
  5. З курячих стегенець видаліть кістки, розріжте на 6 частин, натріть сіллю та перцем. Обкачайте у крохмалі та обсмажте на олії по 4 хв. з кожного боку.
  6. Почистіть та наріжте імбир, підсмажте на олії 2 хв. Додайте порізаний кубиком болгарський перець, смажте ще 2 хв. Після цього покладіть на пательню відварену цвітну капусту, посоліть, поперчіть, додайте шматочки курятини і прогрійте страву ще 2 хв.
  7. Перекладіть на тарілку з листям салату. Посипте подрібненою петрушкою та прикрасьте півкільцями лимона. Подавайте з соусом «тар-тар».

Читайте також: Як тушкувати капусту: простий рецепт

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Video: Страва з капусти Майо Сарада: рецепт покроковий

Майо Сарада - це страва з цвітної капусти. Читайте, як приготувати майо сарада в нашому покроковому рецепті
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині