Тефтелі, або мітболи – це кульки з м’ясного фаршу, які люблять та готують в кожній країні світу. Завдяки цьому, існує безліч рецептів як приготувати тефтелі. Рецепт м’ясних тефтелей знадобиться кожній господині. Читайте покроковий рецепт тефтелей в духовці, які дуже просто приготувати.
Інгредієнти (на 20 шт.):
- свинина (ошийок) – 400 г
- цибуля – 1 шт.
- часник – 1 зубчик
- довгий рис – 100 г
- яєчний білок – 1 шт.
- сіль за смаком
- перець – за смаком
Читайте також: Рецепт голубців від Тетяни Литвинової
Спосіб приготування:
- Рис промийте та відваріть до напівготовності.
- М’ясо перемеліть через середню грати м’ясорубки 2 рази. Фарш відбийте.
- Наріжте цибулю і вичавіть з нього сік. До фаршу додайте цибулю, роздавлений часник, сіль і перець.
- Змішайте фарш з рисом, додайте збитий яєчний білок і добре перемішайте. Зліпити тефтелі.
- Запаніруйте їх в борошні 2 рази. Обсмажте тефтелі на сковороді до утворення щільної скоринки.
- Випікайте їх в духовці при температурі 160 ° C 10-15 хв. При подачі полийте журавлинним соусом.
Читайте також: Міні-тефтелі від Сергія Калініна