Простий рецепт тефтелей в духовці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Тефтелі, або мітболи – це кульки з м’ясного фаршу, які люблять та готують в кожній країні світу. Завдяки цьому, існує безліч рецептів як приготувати тефтелі. Рецепт м’ясних тефтелей знадобиться кожній господині. Читайте покроковий рецепт тефтелей в духовці, які дуже просто приготувати.

Інгредієнти (на 20 шт.):

  • свинина (ошийок) – 400 г
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • довгий рис – 100 г
  • яєчний білок – 1 шт.
  • сіль за смаком
  • перець – за смаком

Читайте також: Рецепт голубців від Тетяни Литвинової

Спосіб приготування:

  1. Рис промийте та відваріть до напівготовності.
  2. М’ясо перемеліть через середню грати м’ясорубки 2 рази. Фарш відбийте.
  3. Наріжте цибулю і вичавіть з нього сік. До фаршу додайте цибулю, роздавлений часник, сіль і перець.
  4. Змішайте фарш з рисом, додайте збитий яєчний білок і добре перемішайте. Зліпити тефтелі.
  5. Запаніруйте їх в борошні 2 рази. Обсмажте тефтелі на сковороді до утворення щільної скоринки.
  6. Випікайте їх в духовці при температурі 160 ° C 10-15 хв. При подачі полийте журавлинним соусом.

Читайте також: Міні-тефтелі від Сергія Калініна

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею