Реберця в казані з пивом і картоплею: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Реберця в казані з пивом і картоплею – відмінне рішення для ситної вечері. Порадуйте своїх близьких незвичайною стравою. Свинячі ребра, тушковані в темному пиві набувають незвичайного смаку, який так підходить до м’яса. Шукайте покроковий рецепт реберець в казані з пивом і картоплею в нашому матеріалі.

Читайте також: Як вибрати свинячі реберця? Поради Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1,5 кг
  • картопля (рожева) – 1 кг
  • помідори – 3 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • томатна паста – 50 г
  • олія – 100 мл
  • темне пиво – 500 мл
  • сіль – 40 г
  • чорний мелений перець – 9 г
  • червоний гострий мелений перець – 5 г
  • кмин – 5 г
  • розмарин – 1 гілочка

Читайте також: Бігус від Ігоря Місевича

Спосіб приготування:

    1. Вимиту неочищену картоплю поріжте упоперек «гармошкою» та посипте сіллю. Обсмажте в казані з олією та розмарином 5 хв. до рум’яності.
    2. Зачищенні реберця розріжте по 2 кісточки на порцію, посипте чорним перцем та сіллю. Обсмажте до рум’яної скоринки. Потім покладіть у казан до картоплі та тушкуйте 10 хв.
    3. Для заливки – підсмажте на олії подрібнені цибулю та часник, влийте суміш темного пива та томатної пасти, додайте червоний мелений перець, чорний мелений перець та кмин. Доведіть до кипіння.
    4. Перелийте заливку у казан, викладіть розрізані навпіл помідори, накрийте казан кришкою та поставте запікатися у розігріту до 180°С духовку на 1 год.

Video: Реберця в казані з пивом і картоплею: рецепт покроково

Як приготувати реберця в казані з пивом і картоплею? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею