Як приготувати реберця в кукурудзяних пластівцях? Таке панірування зробить страву хрусткою, а розмарин та коріандр нададуть їй приголомшливий аромат. Читайте покроковий рецепт реберець в кукурудзяних пластівцях.
Читайте також:
Інгредієнти: Свинячі реберця з соусом барбекю від Сергія Калініна
- свинячі реберця – 1 кг
- кукурудзяні пластівці – 200 г
- лимон – 1 шт.
- олія – 80 мл
- соєвий соус – 20 мл
- сушений розмарин – 6 г
- мелений коріандр – 3 г
Читайте також: Реберця на мангалі
Спосіб приготування:
- Приготуйте маринад: натріть цедру лимона та витисніть сік, змішайте з соєвим соусом та олією. Покладіть у маринад зачищенні від плівки реберця, маринуйте 30 хв. за кімнатної температури.
- Для паніровки – подрібніть у блендері кукурудзяні пластівці до дрібної крихти, додайте сушений розмарин та мелений коріандр.
- Замариновані реберця, не обсушуючи, обкачайте у паніровці та обсмажте на олії по 5 хв. з кожного боку. Потім запечіть у духовці впродовж 20 хв. за температури 180°С.