Ванільне морозиво від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ic7

Літочас, коли можна з ранку до вечора об’їдатися морозивом. Особливоякщо готувати його самостійно за рецептом Лізи Глинської

Інгредієнти:

Молоко250 мл

Яйця3 шт.

Цукор60 г

Ванільний стручок1 шт.

Вершки (33 %) – 150 мл

 

Спосіб приготування:

1. Додайте в молоко половину всього цукру, розрізаний стручок ванілі і підігрійте. Відокремте жовтки від білків і перетріть з другою половиною цукру. Змішайте молоко з сумішшю жовтків і цукру в два прийоми.

2. Тримайте масу на водяній бані до загустіння і постійно помішуйте. Якщо ви проведете зворотною стороною дерев’яної лопатки і побачите чіткий слід, то знімайте з вогню.

3. Дістаньте стручок ванілі. Збийте вершки і змішайте з масою для морозива, що повністю охолола.

4. Будьте уважні – збережіть легкість піни збитих вершків. Помістіть масу в холодильник на 6-8 годин. Щогодини діставайте масу і ретельно розмішуйте. Або скористайтесь професійною чи домашньою морозивницею.

Video: Как приготовить ванильное мороженое?

Эксперт программы "Все буде смачно" и победительница проекта "МастерШеф" Лиза Глинская рассказала, как приготовить вкусное ванильное мороженое в домашних условиях...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопляні трояндочки з пармезаном та свыжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти