Компот із червоної смородини та малини


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

Червона смородина250 г

Малина250 г

Цукор250 г

Сіль60 г

Лимонний сік12-15 мл

Як приготувати компот з червоної смородини та малини

1. Червону смородину добре промийте і очистіть від гілочок.

2. Малину потримайте в сольовому розчині.

3. У киплячу воду опустіть ягоди. Варіть 5-7 хвилин після повторного закипання.

4. За 1-2 хвилини до повної готовності додайте лимонний сік.

5. Вимкніть вогонь і додайте цукор. Розмішайте.

6. Перед вживанням дайте компоту настоятися 1-2 години.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖПокроковий рецепт торта “П’яна вишня”

 

Важливо! Якщо ви хочете закатати компот, то промиті й очищені від гілочок ягоди викладіть на дно простерилізованій банки. Засипте ягоди цукром, додайте лимонний сік. Залийте окропом і відразу ж закочуйте банку. Щоб кришки не здувалися і не злітали, відразу після закачування переверніть банку шийкою вниз, укутайте ковдрою або рушником і залиште на ніч.

Video: Як приготувати компот з червоної смородини?

Дивіться рецепт освіжаючого літнього компоту з червоної смородини та малини на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити