Джем з порічки (фото)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Густий, рубіновий, запашний джем з порічки - це теплі обійми літа, які зігріють вас і в холодну зиму. Рецепт перевірений на кухні Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сік із порічки3 склянки
Цукор3 склянки
Додати в список покупок

Необхідні інгредієнти

1. Перебиваємо ягоди блендером

2. Перетираємо ягоди через сито

3. Переливаємо сік в миску й додаємо цукор

4. Перемішуємо та варимо джем на маленькому вогні до загустіння

5. Періодично знімаємо пінку

6. Перевіряємо готовність джему: викладаємо трішки джему на цукор — якщо крапля тримає форму, джем готовий

7. Пропускаємо гарячий джем через сто и розкладаємо по стерилізованим банкам

Джем із порічки готовий! Смачного!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо