Як правильно квасити капусту

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепт про те, як приготувати ідеальну квашену капусту.

Інгредієнти:

  • капуста – 3,5 кг (2 вилки)
  • морква – 1 шт.
  • листя смородини – 2-3 шт.
  • листья хріну – 1 шт.
  • гілка кропу з насінням
  • лавровий лист – 1-2 шт.
  • нейодована сіль – 75 г (3 ст. л.)
  • чорний перець в горошках – 3-4 шт.

ГОТУЄМО З НАМИ
Рулька з квашеною капустою: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Капусту очистіть від верхніх листків, помийте, розріжте на дві частини. Пошаткуйте смужками товщиною до 5 мм.
  2. Моркву натріть на крупній тертці. Змішайте капусту і моркву. Додайте сіль. Потім помніть капусту, щоб вона пустила сік.
  3. Викладайте капусту в підготовлену тару.
  4. На дно бочки або скляної банки покладіть пласт чистого капустяного листя, листя смородини, листок хрону, гілку кропу з насінням, лавровий лист, чорний перець в горошках.
  5. Далі в кілька шарів утрамбовуйте капусту кулаком. Зверху покладіть гніт.
  6. Залиште при кімнатній температурі на 2-3 дні. Два рази на день проколюйте капусту до дна, щоб вийшов вуглекислий газ.
  7. Піну, яка утвориться на квашеній капусті, знімайте шумівкою. Через 5-7 днів капуста готова.

Читайте ще один рецепт приготування квашеної капусти.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Хрусткий хмиз від Алли Ковальчук

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)