Як правильно квасити капусту

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепт про те, як приготувати ідеальну квашену капусту.

Інгредієнти:

  • капуста – 3,5 кг
  • морква – 1 шт.
  • листя смородини – 2-3 шт.
  • листья хріну – 1 шт.
  • гілка кропу з насінням
  • лавровий лист – 1-2 шт.
  • нейодована сіль – 75 г (3 ст. л.)
  • чорний перець в горошках – 3-4 шт.

ГОТУЄМО З НАМИ
Рулька з квашеною капустою: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Капусту очистіть від верхніх листків, помийте, розріжте на дві частини. Пошаткуйте смужками товщиною до 5 мм.
  2. Моркву натріть на крупній тертці. Змішайте капусту і моркву. Додайте сіль. Потім помніть капусту, щоб вона пустила сік.
  3. Викладайте капусту в підготовлену тару.
  4. На дно бочки або скляної банки покладіть пласт чистого капустяного листя, листя смородини, листок хрону, гілку кропу з насінням, лавровий лист, чорний перець в горошках.
  5. Далі в кілька шарів утрамбовуйте капусту кулаком. Зверху покладіть гніт.
  6. Залиште при кімнатній температурі на 2-3 дні. Два рази на день проколюйте капусту до дна, щоб вийшов вуглекислий газ.
  7. Піну, яка утвориться на квашеній капусті, знімайте шумівкою. Через 5-7 днів капуста готова.

Читайте ще один рецепт приготування квашеної капусти.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)