«Троянди» з фаршем та картопляними пелюстками: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ця страва з “троянд” виглядає неймовірно оригінально, красиво і святково! Звична картопля і м’ясний фарш перетворюються на справжній витвір мистецтва. Найважливіше – приготування не вимагає багато часу і особливих навичок, тому ви без зусиль зможете здивувати домочадців та гостей. Читайте покроковий рецепт “троянд” з фаршем і картопляними пелюстками в нашому матеріалі.

Читайте також: Гарбузовий рулет з м’ясним фаршем під гострим гарбузовим соусом: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • фарш курячий – 140 г
  • фарш свинячий – 60 г
  • картопля – 3 шт.
  • сіль – 8 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • сметана (15%) – 40 мл
  • болгарський перець – 1 шт.
  • вівсяні пластівці – 60 г
  • вершкове масло – 60 г

Інгредієнти для соусу:

  • сметана (15%) – 160 мл
  • петрушка – 3 гілочки
  • кріп – 3 гілочки
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 3 г

Спосіб приготування:

  1. Очищену картоплю поріжте тонкими слайсами, викладіть на тарілку в один шар, посоліть і залиште на 10 хв. Потім просушіть паперовими рушниками.
  2. Змішайте курячий та свинячий фарш. Посоліть, поперчіть, додайте сметану і перемішайте. Потім додайте порізаний кубиками болгарський перець та перемелені вівсяні пластівці, ще раз перемішайте.
  3. Для соусу – з’єднайте сметану з подрібненим кропом і петрушкою, вичавіть часник, перемішайте.
  4. Викладіть картопляні пелюстки з напуском одна на одну смужкою по 8-10 шт.  Поверх них викладіть смужкою фарш, зверху – соус. Згорніть в «троянду».
  5. Викладіть «троянди» у форму, змащену вершковим маслом та присипану меленими вівсяними пластівцями. Запікайте 30 хвилин за температури 200°C.

Читайте також: Картопляна ковбаса: покроковий рецепт

Video: «Троянди» з фаршем і картопляними пелюстками: рецепт покроково

Як приготувати «Троянди» з фаршем і картопляними пелюстками? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею