«Троянди» з фаршем та картопляними пелюстками: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ця страва з “троянд” виглядає неймовірно оригінально, красиво і святково! Звична картопля і м’ясний фарш перетворюються на справжній витвір мистецтва. Найважливіше – приготування не вимагає багато часу і особливих навичок, тому ви без зусиль зможете здивувати домочадців та гостей. Читайте покроковий рецепт “троянд” з фаршем і картопляними пелюстками в нашому матеріалі.

Читайте також: Гарбузовий рулет з м’ясним фаршем під гострим гарбузовим соусом: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • фарш курячий – 140 г
  • фарш свинячий – 60 г
  • картопля – 3 шт.
  • сіль – 8 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • сметана (15%) – 40 мл
  • болгарський перець – 1 шт.
  • вівсяні пластівці – 60 г
  • вершкове масло – 60 г

Інгредієнти для соусу:

  • сметана (15%) – 160 мл
  • петрушка – 3 гілочки
  • кріп – 3 гілочки
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 3 г

Спосіб приготування:

  1. Очищену картоплю поріжте тонкими слайсами, викладіть на тарілку в один шар, посоліть і залиште на 10 хв. Потім просушіть паперовими рушниками.
  2. Змішайте курячий та свинячий фарш. Посоліть, поперчіть, додайте сметану і перемішайте. Потім додайте порізаний кубиками болгарський перець та перемелені вівсяні пластівці, ще раз перемішайте.
  3. Для соусу – з’єднайте сметану з подрібненим кропом і петрушкою, вичавіть часник, перемішайте.
  4. Викладіть картопляні пелюстки з напуском одна на одну смужкою по 8-10 шт.  Поверх них викладіть смужкою фарш, зверху – соус. Згорніть в «троянду».
  5. Викладіть «троянди» у форму, змащену вершковим маслом та присипану меленими вівсяними пластівцями. Запікайте 30 хвилин за температури 200°C.

Читайте також: Картопляна ковбаса: покроковий рецепт

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити