Гарбузовий рулет з м’ясним фаршем під гострим гарбузовим соусом: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Гарбузовий рулет з м’ясним фаршем під гострим гарбузовим соусом – справжня бомба смаку та аромату головного осіннього овоча. З його приготуванням доведеться трохи повозитися, але така страва точно припаде до смаку вам і вашим близьким. Читайте як приготувати гарбузовий рулет з м’ясним фаршем під гострим гарбузовим соусом в нашому матеріалі.

Читайте також: Морквяний рулет

Інгредієнти:

  • гарбуз – 600 г
  • яйця – 3 шт.
  • борошно – 100 г
  • сіль – 10 г
  • розпушувач – 5 г
  • курячі стегна – 4 шт. (500 г)
  • курага – 100 г
  • біле сухе вино – 100 мл
  • лимон – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • гарбузове насіння – 50 г
  • олія – 80 мл
  • чорний мелений перець – 3 г
  • кориця мелена – 2 г
  • паприка – 2 г
  • сушений чебрець – 2 г

Читайте також: Рулети із щуки з грибами: рецепт приготування

Для соуса:

  • гарбуз – 300 г
  • яблуко (зелене) – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • перець чилі – 1 шт.
  • сіль – 5 г
  • корінь імбиру – 2 см
  • олія – 40 мл
  • кориця мелена – 4 г
  • мускатний горіх – 2 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • чорний кунжут – 10 г
  • вода – 40 мл

Читайте також: Рулет з курки з білими грибами: рецепт приготування

 Спосіб приготування:

  1. Очищений гарбуз збризніть олією та запечіть на пергаменті впродовж 20 хв. за температури 180°С. Остудіть. Третину запеченого гарбуза перебийте на пюре, відкиньте на сито.
  2. Збийте яйця з сіллю, з‘єднайте з гарбузовим пюре, додайте борошно, розпушувач, корицю та паприку. Розподіліть тісто по декові з пергаментом. Випікайте 15 хв. за температури 180°С. Перекладіть корж на чистий пергамент, скрутіть у рулет. Дайте остигнути 10-15 хв.
  3. Для начинки – змеліть запарену курагу, м‘ясо зі стегенець, часник, решту запеченого гарбуза та очищене гарбузове насіння. Перемішайте та обсмажте фарш 5 хв. на розігрітій олії.
  4. Додайте лимонний сік та біле сухе вино, випарюйте рідину 10-15 хв. Потім додайте лимонну цедру, сіль, чорний мелений перець та чебрець.
  5. Розгорніть на пергаменті бісквітний корж, викладіть на нього начинку та загорніть у рулет. Оберніть його плівкою та поставте у холодильник на 2 год.
  6. Для соусу – обсмажте на олії часник та цибулю. Додайте очищені та нарізані кубиками яблуко та гарбуз, а також подрібнений перець чилі та натертий імбир.
  7. Долийте воду, тушкуйте 25 хв.
  8. Потім додайте сіль, корицю, мускатний горіх та чорний мелений перець. Перебийте все блендером. У готовий соус додайте чорний кунжут.
  9. Дістаньте рулет з холодильника, зніміть плівку та пергамент. Подавайте з  соусом.

Video: Гарбузовий рулет з м'ясним фаршем під гострим гарбузовим соусом: рецепт покроково

Як приготувати гарбузовий рулет з м'ясним фаршем під гострим гарбузовим соусом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити