Шпинатно-м´ятне морозиво «Кавун»: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Такий легкий і освіжаючий десерт стане прикрасою будь-якого столу і нагадає вам про тепле літо. У якості м’якоті кавуна ми використовували малинове морозиво з подрібненим шоколадом, а скоринкою послужило шпинатно-м’ятне. Читайте наш покроковий рецепт шпинатно-м’ятного морозива «Кавун» і насолоджуйтеся незвичайним поєднанням смаків.

Інгредієнти:

  • шпинат (заморожений) – 250 г
  • малина (заморожена) – 250 г
  • м’ята – 20 гілочок
  • чорний шоколад (70%) – 25 г
  • вершки (33%) – 500 мл
  • вершки (10%) – 450 мл
  • яйця – 5 шт.
  • цукор – 50 г
  • цукрова пудра – 75 г
  • кукурудзяний крохмаль – 20 г

Читайте також: Морозиво з квасолі: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. Перебийте на пюре шпинат з м´ятою. Окремо перебийте малину. Перетріть обидві маси через сито, прогрійте до появи бульбашок. Остудіть та поставте в холодильник на 1 год.
  2. Для крему – до жовтків додайте нежирні вершки, цукор та крохмаль, перемішайте. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Зніміть з вогню, накрийте плівкою по поверхні маси, дайте охолонути до кімнатної температури.
  3. Збийте до пишності жирні вершки з цукровою пудрою, з‘єднайте з жовтковою масою. Готовий крем розділіть на 2 частини. Від однієї частини відкладіть 5 ст. л. крему.
  4. До найбільшої порції крему додайте шпинатно-м´ятне пюре, перемішайте. У меншу частину підмішайте малинове пюре. Третю частину крему залиште без домішок.
  5. Миски з кремом накрийте плівкою, поставте у морозилку на 1 год. Потім до малинового морозива додайте подрібнений шоколад та перемішайте.
  6. Сформуйте «кавун»: дно роз´ємної форми застеліть плівкою, а бортик – бордюрною стрічкою. По бортику форми розподіліть шпинатно-м´ятне морозиво товщиною 3-4 см.
  7. Потім викладіть по колу біле морозиво шаром 1 см. У центр форми викладіть малинове морозиво з шоколадом. Накрийте «кавун» з морозива плівкою і відправте у морозилку на 2 год.

Читайте також: Чорничне морозиво від Лізи Глинської

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити