Суп-гуляш з чіпетками: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати суп-гуляш з чіпетками? Ця страва з яловичого серця точно завоює увагу всієї вашої родини. А рецепт гуляшу з чіпетками ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Бограч: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • яловиче серце – 600 г
  • картопля – 3 шт.
  • часник – 1 голівка
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • перець болгарський червоний – 2 шт.
  • олія – 40 мл
  • томатна паста – 90 г
  • вода – 1,25 л
  • паприка – 4 г
  • кмин – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 13 г

Для чіпеток:

  • молоко (2,5%) – 250 мл
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 100 г
  • вершкове масло  – 30 г
  • кріп – 3 гілочки
  • сіль – 3 г
  • паприка – 2 г

Читайте також: Дімляма: рецепт тіста та начинки

Спосіб приготування:

  1. Половину очищеного та промитого яловичого серця наріжте кубиком. Обсмажте 5 хв. у казані з олією. Додайте подрібнений часник та цибулю. Смажте 3 хв. Додайте томатну пасту, розведену у воді, тушкуйте 5 хв.
  2. Додайте очищений та подрібнений болгарський перець, сіль, кмин, паприку, чорний мелений перець. Тушкуйте 20 хв. під кришкою. Потім долийте 1 л води та тушкуйте ще 50 хв.
  3. Для чіпеток – у кипляче молоко додайте вершкове масло та сіль. Коли масло розійдеться – введіть борошно, розмішайте до однорідності. Зніміть з вогню, остудіть впродовж 10-15 хв.
  4. Потім додайте паприку та яйце, перемішайте. Всипте подрібнений кріп та ще раз перемішайте. Сформуйте чіпетки, відваріть впродовж 3-5 хв. до спливання на поверхню.
  5. Окремо відваріть у воді з сіллю нарізану кубиком картоплю. Додайте картоплю та чіпетки у казан, доведіть страву до кипіння. Подавайте з подрібненою зеленою цибулею та кропом.

Читайте також: Як приготувати бограч відео

Video: Суп-гуляш з чіпетками: рецепт покроковий

Як приготувати суп-гуляш з чіпетками? Страва з яловичого серця, яка завоює увагу вашої родини

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею