Суп із сома від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук розповіла, як приготувати духмяний, ароматний та наваристий суп із ніжними шматочками сома до обіду.

Інгредієнти:

обрізки сома – 1 кг

філе сома – 300 г

цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

картопля – 2 шт.

лаврове листя – 2 шт.

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

часник – 2 зубчики

сіль – 15 г

перець – 2 г

лимон – ¼ шт.

uha_iz_soma-72440

Приготування:

Загорніть обрізки сома (голову, кістки, плавники, шкіру) в марлю. Вузлик з обрізками покладіть у холодну підсолену воду та варіть на сильному вогні. Після закипання зменште вогонь до середнього. Через 20 хвилин додайте нарізані соломкою моркву та картоплю.

На цибулині зробіть надріз навхрест та додайте до бульйону цілою. Варіть ще 20 хвилин. Дістаньте вузлик з обрізками.

Філе з реберної частини сома наріжте кубиками розмірами 2,5х2,5 см та додайте до супу разом з лавровим листям і чорним перцем.

Варіть суп ще 15 хвилин. Коли філе приготується, додайте розчавлений часник і дрібно порізані кріп та петрушку. Залиште суп на 5 хвилин.

Video: Как сварить правильную уху из сома?

Этот рецепт рыбного супчика от Аллы Ковальчук оценит даже самые требовательные гурманы!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити