Уха рибацька з розтягаєм від Миколи Тищенко

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Що може бути краще, ніж уха на природі? Тільки домашня уха від Миколи Тищенко! Ароматна уха з розтегаєм виходить насиченою, але не жирною

Інгрідієнти

Для основи:

  • Карасі — 500-600 г
  • Цибуля — 0,5 шт. (приблизно 100 г)
  • Морква — 0,5 шт. (приблизно 50 г)
  • Чорний перець горошком — за смаком
  • Зелень (кріп, петрушка, тим’ян) — за смаком

Для супу:

  • Лосось — 50 г
  • Чорна тріска — 50 г
  • Судак — 50 г
  • Цукіні— 20 г
  • Картопля — 40 г
  • Морква — 15 г

Для розтягаїв:

  • Дріжджове
  • Рибна начинка
  • Цибуля

Як готувати

1. Чистимо й потрошимо карасів, голову залишаємо

2. Варимо рибний бульйон з цибулею, морквою так чорним горошковим перцем. Спочатку доводимо бульйон до кипіння, потім залишаємо на слабкому вогні 2-3 години, поки бульйон не стане прозорим

3. Готовий бульйон проціджуємо. Спецій не кладемо — за смаком він має бути нейтральним

4. Відварюємо окремо карптоплю в мундирі і цукіні, нарізані кубиками

5. Рибу нарізаємо кубиками не менше 1,5 х 1,5 см

6. Окремо проварюємо рибу, доки не відійдея білок

7. Бульйон переливаємо в чугунну кастрюлю, викладаємо всі інгрідієнти та ставимо на вогонь

8. Подаємо страву з розстегаями

9. При подачі підпалюємо фруктову паличку та ненадовго опускаємо в уху – це прибере занадто виражений смак риби

Готуємо розтягаї

1. Цибулю дрібно нарізаємо та трохи обсмажуємо

2. Рибу дрібно крошимо, додаємо до цибулі та обсмажуємо

3. Солимо й перчимо, начиняємо пиріжки та відправляємо в духовку

Порада: замість розстягая до ухи можна подавати грінки з білого чи чорного хліба

Автор — Тамила Аблаева

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький