Уха рибацька з розтягаєм від Миколи Тищенко

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Що може бути краще, ніж уха на природі? Тільки домашня уха від Миколи Тищенко! Ароматна уха з розтегаєм виходить насиченою, але не жирною

Інгрідієнти

Для основи:

  • Карасі — 500-600 г
  • Цибуля — 0,5 шт. (приблизно 100 г)
  • Морква — 0,5 шт. (приблизно 50 г)
  • Чорний перець горошком — за смаком
  • Зелень (кріп, петрушка, тим’ян) — за смаком

Для супу:

  • Лосось — 50 г
  • Чорна тріска — 50 г
  • Судак — 50 г
  • Цукіні— 20 г
  • Картопля — 40 г
  • Морква — 15 г

Для розтягаїв:

  • Дріжджове
  • Рибна начинка
  • Цибуля

Як готувати

1. Чистимо й потрошимо карасів, голову залишаємо

2. Варимо рибний бульйон з цибулею, морквою так чорним горошковим перцем. Спочатку доводимо бульйон до кипіння, потім залишаємо на слабкому вогні 2-3 години, поки бульйон не стане прозорим

3. Готовий бульйон проціджуємо. Спецій не кладемо — за смаком він має бути нейтральним

4. Відварюємо окремо карптоплю в мундирі і цукіні, нарізані кубиками

5. Рибу нарізаємо кубиками не менше 1,5 х 1,5 см

6. Окремо проварюємо рибу, доки не відійдея білок

7. Бульйон переливаємо в чугунну кастрюлю, викладаємо всі інгрідієнти та ставимо на вогонь

8. Подаємо страву з розстегаями

9. При подачі підпалюємо фруктову паличку та ненадовго опускаємо в уху – це прибере занадто виражений смак риби

Готуємо розтягаї

1. Цибулю дрібно нарізаємо та трохи обсмажуємо

2. Рибу дрібно крошимо, додаємо до цибулі та обсмажуємо

3. Солимо й перчимо, начиняємо пиріжки та відправляємо в духовку

Порада: замість розстягая до ухи можна подавати грінки з білого чи чорного хліба

Автор — Тамила Аблаева

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею