Уха рибацька з розтягаєм від Миколи Тищенко

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Що може бути краще, ніж уха на природі? Тільки домашня уха від Миколи Тищенко! Ароматна уха з розтегаєм виходить насиченою, але не жирною

Інгрідієнти

Для основи:

  • Карасі — 500-600 г
  • Цибуля — 0,5 шт. (приблизно 100 г)
  • Морква — 0,5 шт. (приблизно 50 г)
  • Чорний перець горошком — за смаком
  • Зелень (кріп, петрушка, тим’ян) — за смаком

Для супу:

  • Лосось — 50 г
  • Чорна тріска — 50 г
  • Судак — 50 г
  • Цукіні— 20 г
  • Картопля — 40 г
  • Морква — 15 г

Для розтягаїв:

  • Дріжджове
  • Рибна начинка
  • Цибуля

Як готувати

1. Чистимо й потрошимо карасів, голову залишаємо

2. Варимо рибний бульйон з цибулею, морквою так чорним горошковим перцем. Спочатку доводимо бульйон до кипіння, потім залишаємо на слабкому вогні 2-3 години, поки бульйон не стане прозорим

3. Готовий бульйон проціджуємо. Спецій не кладемо — за смаком він має бути нейтральним

4. Відварюємо окремо карптоплю в мундирі і цукіні, нарізані кубиками

5. Рибу нарізаємо кубиками не менше 1,5 х 1,5 см

6. Окремо проварюємо рибу, доки не відійдея білок

7. Бульйон переливаємо в чугунну кастрюлю, викладаємо всі інгрідієнти та ставимо на вогонь

8. Подаємо страву з розстегаями

9. При подачі підпалюємо фруктову паличку та ненадовго опускаємо в уху – це прибере занадто виражений смак риби

Готуємо розтягаї

1. Цибулю дрібно нарізаємо та трохи обсмажуємо

2. Рибу дрібно крошимо, додаємо до цибулі та обсмажуємо

3. Солимо й перчимо, начиняємо пиріжки та відправляємо в духовку

Порада: замість розстягая до ухи можна подавати грінки з білого чи чорного хліба

Автор — Тамила Аблаева

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками