Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

А ви знали, що улюблені крильця “Баффало” можна приготувати з цвітної капусти? Не думали, що таке можливо? Виходить така страва не менш хрусткою та смачною! Читайте як приготувати цвітну капусту а-ля крильця “Баффало”.

Читайте також: Курячі крильця «Баффало» від Тетяни Литвинової

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 500 г
  • вершкове масло – 150 г
  • цукор – 50 г
  • томатна паста – 90 г
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 10 г
  • червоний мелений перець – 6 г
  • чорний мелений перець – 2 г

Для паніровки:

  • кукурудзяні пластівці – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 160 г
  • томатна паста – 20 г

Для соусу:

  • бринза – 100 г
  • вершки (10%) – 60 мл
  • лимон – 1 шт.
  • гірчиця – 20 мл
  • білий мелений перець – 3 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Запечена цвітна капуста: рецепт приготування

 Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад «Баффало»: розтопіть вершкове масло, додайте цукор, дайте закипіти і додайте подрібнений часник, томатну пасту, сіль, червоний та чорний мелений перець. Перемішайте, прогрійте, не доводячи до кипіння, зніміть з вогню та остудіть.
  2. З цвітної капусти зріжте найдовші стеблини. Обріжте по боках частину суцвіття, формуючи  «крильця». Викладіть підготовлену капусту в маринад, залиште на 1 год. в теплому місці.
  3. Для паніровки – збийте яйця з томатною пастою, насипте у тарілки борошно та подрібнені кукурудзяні пластівці. Замариновану капусту спочатку обкачайте у борошні, потім занурте в яйця і обкачайте у пластівцях.  Викладіть на деко з пергаментом та запікайте 20 хв. за температури 200°С.
  4. Для соусу – натріть цедру лимона на дрібній терці, вичавіть сік, додайте бринзу, вершки, гірчицю, сіль та білий мелений перець. Збийте у блендері до однорідності. Подавайте соус до запеченої в паніровці капусти.

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Video: Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт покроковий

Як приготувати цвітну капусту а-ля крильця баффало? Ви не думали, що така можливо? Читайте рецепт цвітної капусти, яка виходить, як крильця баффало

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком