Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

А ви знали, що улюблені крильця “Баффало” можна приготувати з цвітної капусти? Не думали, що таке можливо? Виходить така страва не менш хрусткою та смачною! Читайте як приготувати цвітну капусту а-ля крильця “Баффало”.

Читайте також: Курячі крильця «Баффало» від Тетяни Литвинової

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 500 г
  • вершкове масло – 150 г
  • цукор – 50 г
  • томатна паста – 90 г
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 10 г
  • червоний мелений перець – 6 г
  • чорний мелений перець – 2 г

Для паніровки:

  • кукурудзяні пластівці – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 160 г
  • томатна паста – 20 г

Для соусу:

  • бринза – 100 г
  • вершки (10%) – 60 мл
  • лимон – 1 шт.
  • гірчиця – 20 мл
  • білий мелений перець – 3 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Запечена цвітна капуста: рецепт приготування

 Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад «Баффало»: розтопіть вершкове масло, додайте цукор, дайте закипіти і додайте подрібнений часник, томатну пасту, сіль, червоний та чорний мелений перець. Перемішайте, прогрійте, не доводячи до кипіння, зніміть з вогню та остудіть.
  2. З цвітної капусти зріжте найдовші стеблини. Обріжте по боках частину суцвіття, формуючи  «крильця». Викладіть підготовлену капусту в маринад, залиште на 1 год. в теплому місці.
  3. Для паніровки – збийте яйця з томатною пастою, насипте у тарілки борошно та подрібнені кукурудзяні пластівці. Замариновану капусту спочатку обкачайте у борошні, потім занурте в яйця і обкачайте у пластівцях.  Викладіть на деко з пергаментом та запікайте 20 хв. за температури 200°С.
  4. Для соусу – натріть цедру лимона на дрібній терці, вичавіть сік, додайте бринзу, вершки, гірчицю, сіль та білий мелений перець. Збийте у блендері до однорідності. Подавайте соус до запеченої в паніровці капусти.

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Video: Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт покроковий

Як приготувати цвітну капусту а-ля крильця баффало? Ви не думали, що така можливо? Читайте рецепт цвітної капусти, яка виходить, як крильця баффало

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками