Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

А ви знали, що улюблені крильця “Баффало” можна приготувати з цвітної капусти? Не думали, що таке можливо? Виходить така страва не менш хрусткою та смачною! Читайте як приготувати цвітну капусту а-ля крильця “Баффало”.

Читайте також: Курячі крильця «Баффало» від Тетяни Литвинової

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 500 г
  • вершкове масло – 150 г
  • цукор – 50 г
  • томатна паста – 90 г
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 10 г
  • червоний мелений перець – 6 г
  • чорний мелений перець – 2 г

Для паніровки:

  • кукурудзяні пластівці – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 160 г
  • томатна паста – 20 г

Для соусу:

  • бринза – 100 г
  • вершки (10%) – 60 мл
  • лимон – 1 шт.
  • гірчиця – 20 мл
  • білий мелений перець – 3 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Запечена цвітна капуста: рецепт приготування

 Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад «Баффало»: розтопіть вершкове масло, додайте цукор, дайте закипіти і додайте подрібнений часник, томатну пасту, сіль, червоний та чорний мелений перець. Перемішайте, прогрійте, не доводячи до кипіння, зніміть з вогню та остудіть.
  2. З цвітної капусти зріжте найдовші стеблини. Обріжте по боках частину суцвіття, формуючи  «крильця». Викладіть підготовлену капусту в маринад, залиште на 1 год. в теплому місці.
  3. Для паніровки – збийте яйця з томатною пастою, насипте у тарілки борошно та подрібнені кукурудзяні пластівці. Замариновану капусту спочатку обкачайте у борошні, потім занурте в яйця і обкачайте у пластівцях.  Викладіть на деко з пергаментом та запікайте 20 хв. за температури 200°С.
  4. Для соусу – натріть цедру лимона на дрібній терці, вичавіть сік, додайте бринзу, вершки, гірчицю, сіль та білий мелений перець. Збийте у блендері до однорідності. Подавайте соус до запеченої в паніровці капусти.

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Video: Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт покроковий

Як приготувати цвітну капусту а-ля крильця баффало? Ви не думали, що така можливо? Читайте рецепт цвітної капусти, яка виходить, як крильця баффало

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині