Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

А ви знали, що улюблені крильця “Баффало” можна приготувати з цвітної капусти? Не думали, що таке можливо? Виходить така страва не менш хрусткою та смачною! Читайте як приготувати цвітну капусту а-ля крильця “Баффало”.

Читайте також: Курячі крильця «Баффало» від Тетяни Литвинової

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 500 г
  • вершкове масло – 150 г
  • цукор – 50 г
  • томатна паста – 90 г
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 10 г
  • червоний мелений перець – 6 г
  • чорний мелений перець – 2 г

Для паніровки:

  • кукурудзяні пластівці – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 160 г
  • томатна паста – 20 г

Для соусу:

  • бринза – 100 г
  • вершки (10%) – 60 мл
  • лимон – 1 шт.
  • гірчиця – 20 мл
  • білий мелений перець – 3 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Запечена цвітна капуста: рецепт приготування

 Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад «Баффало»: розтопіть вершкове масло, додайте цукор, дайте закипіти і додайте подрібнений часник, томатну пасту, сіль, червоний та чорний мелений перець. Перемішайте, прогрійте, не доводячи до кипіння, зніміть з вогню та остудіть.
  2. З цвітної капусти зріжте найдовші стеблини. Обріжте по боках частину суцвіття, формуючи  «крильця». Викладіть підготовлену капусту в маринад, залиште на 1 год. в теплому місці.
  3. Для паніровки – збийте яйця з томатною пастою, насипте у тарілки борошно та подрібнені кукурудзяні пластівці. Замариновану капусту спочатку обкачайте у борошні, потім занурте в яйця і обкачайте у пластівцях.  Викладіть на деко з пергаментом та запікайте 20 хв. за температури 200°С.
  4. Для соусу – натріть цедру лимона на дрібній терці, вичавіть сік, додайте бринзу, вершки, гірчицю, сіль та білий мелений перець. Збийте у блендері до однорідності. Подавайте соус до запеченої в паніровці капусти.

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Video: Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт покроковий

Як приготувати цвітну капусту а-ля крильця баффало? Ви не думали, що така можливо? Читайте рецепт цвітної капусти, яка виходить, як крильця баффало

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею