Мариновані цибулеві перлини


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

marinovannіj-zhemchuzhnij-luk-3

ріпчаста цибуля (дрібна) – 1 кг

олія – 40 мл

сіль – 45 г

цукор – 20 г

лавровий лист – 2 шт.

гвоздика – 2 шт.

перець духмяний горошком – 6 шт.

перець чилі – 2 шт.

оцет (9 %) – 40 мл

В стерильні банки покладіть перець чилі, лавровий лист, гвоздику та духмяний перець. Розкладіть очищену цибулю й залийте окропом. Накрийте кришками і залиште на 10 хвилин.

Для розсолу – воду з цибулі злийте в сотейник, додайте сіль, цукор, олію та оцет. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню.

Банки з цибулею залийте розсолом і закрийте кришками. Накрийте пледом і залиште остигати.

Video: Как мариновать лук?

Смотрите рецепт маринованных луковых жемчужин от Аллы Ковальчук на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити