Мариновані цибулеві перлини

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

marinovannіj-zhemchuzhnij-luk-3

ріпчаста цибуля (дрібна) – 1 кг

олія – 40 мл

сіль – 45 г

цукор – 20 г

лавровий лист – 2 шт.

гвоздика – 2 шт.

перець духмяний горошком – 6 шт.

перець чилі – 2 шт.

оцет (9 %) – 40 мл

В стерильні банки покладіть перець чилі, лавровий лист, гвоздику та духмяний перець. Розкладіть очищену цибулю й залийте окропом. Накрийте кришками і залиште на 10 хвилин.

Для розсолу – воду з цибулі злийте в сотейник, додайте сіль, цукор, олію та оцет. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню.

Банки з цибулею залийте розсолом і закрийте кришками. Накрийте пледом і залиште остигати.

Video: Как мариновать лук?

Смотрите рецепт маринованных луковых жемчужин от Аллы Ковальчук на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)