Молочний пудинг

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ніжний молочний пудинг - справжня насолода для дорослих і дітей

Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл
  • цукор – 250 г
  • ванільний цукор – 5 г
  • яйця – 5 шт.
  • лимон – 1 шт.

Покроковий спосіб приготування

  1. Із цукру і лимонного соку зваріть карамель. Прогрійте молоко, додайте цукор і ванільний цукор. Окремо збийте яйця з холодним молоком. Влийте солодке молоко в яєчну суміш, постійно збиваючи.
  2. Розлийте карамель по креманках. Зверху налийте пудингову масу. Поставте заповнені креманки у глибоке деко, налийте у деко воду до рівня середини креманок. Запікайте десерт при 160°C протягом 1 години. Потім охолодіть протягом 40 хвилин.
  3. Після цього опустіть кожну креманку у окріп, дістаньте і переверніть над тарілкою.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками