Покроковий рецепт приготування
Продукти, які потрібні для приготування гарбузово-яблучного пудингу
1. Запікаємо гарбуз і яблуко в духовці до м’якості
2. Відокремлюэмо м’якоть від шкірки і додаємо до неї манку
3. Перебиваємо блендером до однорідної консистенції
4. Вливаємо молоко і перемішуємо
5. Ставимо суміш на невеликий вогонь і випаровуємо рідину – маса повинна загуснути
6. Додаємо за смаком цукор (його кількість залежить від солодкості плодів) і яєчний жовток. Перемішуємо
7. Додаємо топлене масло
8. Збиваємо білки до стійких піків
9. Додаємо збиті білки до маси й акуратно перемішуємо, намагаючись зберегти легкість білків
10. Викладаємо масу в змащену маслом форму
11. Випікаємо пудинг в розігрітій до 175 градусів духовці, поки він зверху не підрум’яниться
Готовий пудинг перевертаємо на тарілку або подаємо в порційних формочках.
Пудинг готувала Інна Карнаухова,
Фото: Віталій Панін, Smachno.ua