Паелья з коропів та раків


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

короп – 3 кг (2 шт.)

раки – 9 шт.

раковий відвар – 500 мл

квасоля стручкова – 200 г

перець болгарський – 2 шт.

помідори  – 2 шт.

рис круглозернистий – 240 г

часник – 2 зубчики

вино червоне сухе – 100 мл

петрушка – 20 гілочок

паприка суха мелена – 3 г

сіль – 20 г

перець чорний мелений – 3 г

олія – 80 мл

Філе коропа, нарізане кубиком 2 см, обсмажте до напівготовності у сковороді з високими бортами. Додайте відвар з раків та м‘ясо з хвоста і клешень варених раків. Тушкуйте під кришкою на малому вогні 5 хв.

Болгарський перець очистіть та наріжте спочатку уздовж на 6 смужок, а потім упоперек навпіл. Обсмажте 5 хв. Додайте подрібнені помідори без шкірки. Тушкуйте 2 хв.

Пересипте овочі до коропа з раками. Тушкуйте 6 хв. під кришкою. Додайте сіль, перець, паприку, стручкову квасолю, рис та вино, перемішайте. Готуйте під кришкою ще 10 хв.

У подрібнювачі перебийте часник з петрушкою на пасту. Викладіть пасту невеличкими порціями на поверхні паельї. Тушкуйте ще 5 хв.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити