Паелья з сиром тофу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоВеликий піст
Як приготувати пісну паелью з соєвим сиром тофу
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рис коричневий довгозернистий200 г
Цибуля-шалот2 шт
Часник2 зубчик
Овочевий бульйон1000 мл
Червоний солодкий перець1 шт
Кабачки2 шт
Печериці175 г
Копчений тофу225 г
Оливкова олія2 ст.л.
Естрагон3 ст.л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати паелью з тофу

  1. Розігріваємо олію в спеціальній сковороді для паельї або в низькій каструлі з подвійним дном.
  2. Обсмажуємо в розігрітій олії до м’якості рубану цибулю-шалот і дрібно нарізаний часник.
  3. Додаємо нарізаний кубиком солодкий перець і готуємо ще 2-3 хвилини.
  4. Всипаємо рис, добре перемішуємо і вливаємо бульйон (приблизно половину всього об’єму).
  5. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і готуємо рис, періодично помішуючи, поки він не вбере всю рідину.
  6. Вливаємо ще трохи бульйону і кладемо в паелью нарізані кубиком кабачки і гриби. Продовжуємо готувати ще 15-20 хвилин, періодично підливаючи бульйон, поки рис не стане м’яким і не вбере весь бульйон.
  7. Готовий рис повинен бути м’яким, але трохи твердим в середині — ступінь готовності «аль-денте».
  8. Доводимо паелью до смаку сіллю, перцем, додаємо тофу і екстрагон.

Читайте також: Великий піст 2018: рецепти пісних страв

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Лазанья: 5 рецептів приготування
Лазанья (фоторецепт)
Як приготувати лазанью з лаваша
Як приготувати фарширований перець

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти