Паелья з сиром тофу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоВеликий піст
Як приготувати пісну паелью з соєвим сиром тофу
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рис коричневий довгозернистий200 г
Цибуля-шалот2 шт
Часник2 зубчик
Овочевий бульйон1000 мл
Червоний солодкий перець1 шт
Кабачки2 шт
Печериці175 г
Копчений тофу225 г
Оливкова олія2 ст.л.
Естрагон3 ст.л.
Сільза смаком
Перецьза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати паелью з тофу

  1. Розігріваємо олію в спеціальній сковороді для паельї або в низькій каструлі з подвійним дном.
  2. Обсмажуємо в розігрітій олії до м’якості рубану цибулю-шалот і дрібно нарізаний часник.
  3. Додаємо нарізаний кубиком солодкий перець і готуємо ще 2-3 хвилини.
  4. Всипаємо рис, добре перемішуємо і вливаємо бульйон (приблизно половину всього об’єму).
  5. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і готуємо рис, періодично помішуючи, поки він не вбере всю рідину.
  6. Вливаємо ще трохи бульйону і кладемо в паелью нарізані кубиком кабачки і гриби. Продовжуємо готувати ще 15-20 хвилин, періодично підливаючи бульйон, поки рис не стане м’яким і не вбере весь бульйон.
  7. Готовий рис повинен бути м’яким, але трохи твердим в середині — ступінь готовності «аль-денте».
  8. Доводимо паелью до смаку сіллю, перцем, додаємо тофу і екстрагон.

Читайте також: Великий піст 2018: рецепти пісних страв

Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Картопля по-селянськи: простий рецепт
Спаржа з рисом
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Кролик у вершках від Тетяни Литвинової (фоторецепт)
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
маффины с черешней, рецепт маффинов с черешней пошагово, состав маффинов с черешней, как готовить маффины с черешней, как приготовить маффины с черешней пошагово, маффины с черешней рецепт
Апетитні мафіни з черешнею