Варені раки: рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Скільки часу варити раків, які спеції та трави використовувати – з цими та іншими питаннями стикається кожен, хто вирішує приготувати раків. У нашому матеріалі читайте рецепт варених раків, а також: скільки часу варити раків і, як правильно це робити.

Читайте також: Крем-суп з раків: рецепт приготування

Інгредієнти:

  1. Раки2 кг
  2. Цибуля1 шт.
  3. Морква1 шт.
  4. Кріп10 гілочок
  5. Лавровий лист4 шт.
  6. Перець духмяний горошком – 12 шт.
  7. Гвоздика – 8 шт.
  8. Сіль3 ст. л.

Приготування:

  1. Поставте кип’ятити воду.
  2. Моркву і цибулю помийте, моркву почистіть і наріжте кубиками, цибулю залиште в лушпинні. К
  3. оли вода закипить, додайте цибулю і моркву, варіть 5 хвилин. Потім вийміть шумівкою цибулю і моркву.
  4. Відокремте зелень кропу від стеблів. Додайте у воду стеблі кропу, лавровий лист, горошини духмяного перцю, гвоздику, сіль. Знову закип’ятіть воду.
  5. Видаліть з раків кишки. Опустіть очищених раків у киплячу воду, накрийте кришкою і варіть 15 хвилин на середньому вогні. Вимкніть вогонь під каструлею і додайте нарізану зелень кропу. Знову накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 10 хв.

Читайте також: Паелья з коропів та раків

Video: Як правильно варити раків і скільки

Читайте рецепт варених раків, а також: скільки часу варити раків і, як правильно це робити

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти