Мед з кульбаб – простий рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Мед з кульбаб не тільки смачний, але і корисний. Він допоможе при застуді та інфекційних захворюваннях. Як приготувати мед з кульбаб, дивіться в нашому рецепті

Складові:

  • Квітки кульбаби – 350-400 шт
  • Цукор – 1 кг
  • Вода – 2 склянки
  • Сік ½ лимона

Готуйте з нами: Варення з пелюсток троянд

Як приготувати мед з кульбаб:

  1. Зварити сироп з 1 кг цукру і 2 склянок води.
  2. Нарвати головки кульбаб, звільнити жовті пелюсточки від зелені, опустити в сироп і варити хвилин 20.
  3. В кінці за 2-3 хвилини вичавити сік 1/2 лимона.
  4. Зняти з вогню, остудити і процідити через сито або марлю.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром
пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной рецепт, пирог с красной и черной смородиной рецепт приготовления, как приготовить пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной состав
Пиріг з червоною і чорною порічкою