ГОТУЄМО З НАМИ
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Як приготувати варення з пелюсток троянд
- Щоб приготувати варення з пелюсток троянд, чисті рожеві пелюстки пересипаємо цукром, додаємо воду (50 мл) і лимонну кислоту.
- Залишаємо на ніч або на кілька годин. Потім варимо сироп з цукру (500 г) і води (1 склянка).
Доводимо до кипіння і закладаємо в сироп пелюстки троянд разом з рідиною, в якій вони були замочені. - Варимо 10-15 хвилин.
- Наповнюємо варенням стерилізовані банки і закупорюють.
Для ароматизації варення, можна в нього покласти бадьян або бутончік гвоздики, м’яту.
ГОТУЄМО З НАМИ
Варення з кабачків з апельсиновими цукатами від Євгена Клопотенко (фото)