Охолоджуючий сорбет з ревеню

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Спробуйте приготувати незвичайний, але дуже смачний сорбет з ревеню і апельсинового соку. Вам точно сподобається таке морозиво!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Ревінь350 г
Цукор100 г
Апельсиновий сік за смаком
Ванільний стручок1 шт
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадний тарт з ревенем

Як приготувати сорбет з ревеню

Ревінь нарізаємо, заливаємо апельсиновим соком (він повинен повністю покрити ревінь), засипаємо цукром і додаємо ванілін.

Томимо на невеликому вогні 20 хвилин, поки ревінь не стане м’яким.

Після перебиваємо суміш блендером в однорідну масу. Охолоджуємо.

Розміщуємо суміш в морозильну камеру на 4-6 годин.

Перед подачею виймаємо сорбет з морозилки і даємо йому трохи розм’якнути.

ГОТУЄМО З НАМИ
Сирне морозиво з печивом від Євгена Клопотенко (Все буде добре) (відеорецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка
Яблучне безе
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Проста сирна запіканка з маком і яблуками
Лимонний кекс
Печиво-коржики з маком на Маковія
Смачний рулет з маком
Шуліки з маком (фоторецепт)
Кекс у кружці: прості та швидкі рецепти
Кекс з родзинками
Желатинова мастика для торта: рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка