Бісквітний торт з сирним кремом – рецепт:
- Півсклянки цукру додаємо до яєць і збиваємо так, щоб маса збільшилася в три рази.
- Потім, швидко перемішуючи, всипаємо борошно.
- Готове тісто викладаємо в застелену промасленим папером форму і випікаємо при 200-220 ° C.
- Перші 10-20 хвилин духовку не відкривати, щоб бісквіт не сів.
- У той час як тісто випікається, готуємо сироп. Для цього кип’ятимо воду зі склянкою цукру, після чого додаємо ром.
- Готовий бісквіт ставимо на 2 години остигати.
- Потім виймаємо з форми і просочуємо сиропом.
- Далі готуємо крем: сир збиваємо з вершками, додаємо цукор за смаком і ванільний цукор.
- Бісквіт змащуємо кремом, посипаємо зверху какао і подаємо до столу.
ГОТУЄМО З НАМИ
Як зробити сироп для бісквіта?