Як зробити сироп для бісквіта?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Просочення для бісквіту — чи не найголовніший компонент будь-якого торта. Сироп робить бісквіт не тільки ніжнішим, але і надає всьому десерту особливий смак і аромат
Зберегти в кулінарну книгу

Як приготувати основний сироп для просочення?

Щоб отримати 200 мл. сиропу, в каструлі змішуємо 4 ст. л. цукру і 6 ст.л. води. Ставимо на помірний вогонь і варимо, постійно помішуючи. Доводимо сироп до кипіння і знімаємо піну, прибираємо з вогню. Чекаємо, поки сироп охолоне і ароматизуючи його.

Ароматизувати гарячий сироп не можна, так як з нього вивітряться все ароматичні речовини

Як ароматизувати сироп?

Щоб приготувати коньячний сироп, до основного сиропу додаємо 2 столові ложки коньяку.

  • для кавового сиропу – 2 ст.л. свіжозвареної кави. Цією сумішшю можна просочувати кавові торти і тістечка.
  • для цитрусового сиропу – додаємо сік і цедру половини лимона або апельсина маленького. Замість та цедри і соку можна додати столову ложку лікарів Лімончелло або Куантро.
  • для ванільного сиропу – дрібку ваніліну, 2 г ванільного цукру або половину палички ванілі.
  • для ромового лікеру – 1 ст.л. темного рому.
  • для винного сиропу – 1 ст.л. ложку будь-якого виноградного білого вина.
  • для фруктового сиропу – 1 ст. л. абрикосового, вишневого, яблучного, кокосового або будь-якого фруктового лікеру.

Секрети приготування сиропу

Перед просоченням бісквіт потрібно остудити протягом 6-7 годин. Якщо залити сиропом гарячий бісквіт, він розмокне і розвалиться. Для просочення використовують сироп тільки кімнатної температури.

ГОТУЄМО З НАМИ
Ягідне просочення для бісквіта: ТОП-3 рецепти

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати крабові палички в домашніх умовах
Прикрашаємо ялинку: смачні ідеї
Як прикрасити торт: 5 оригінальних ідей
Як варити перлову кашу
Масляний крем для торта: 5 рецептів
Піта для шаурми
Пишний бісквіт — простий рецепт
Тісто для горішків зі згущеним молоком
Швидке тісто для пиріжків
Що таке Ньоккі і як їх готувати (рецепт)
15 хвилин і на стіл: 5 швидких десертів
Як приготувати тісто філо
Млинці із пшона та гречаного борошна
Вірменський лаваш: як приготувати в домашніх умовах
Млинці на мінеральній воді від Єлизавети Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить кальмары, рецепт приготовления кальмаров, рецепт салата с кальмарами, рецепт приготовления салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами, состав салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами
Кальмари — як приготувати на Новий рік
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком