Основа для пиццы


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Мука250г
Дрожжи свежие10г
Вода150мл
Сахар1ч.л.
Соль0.25ч.л.

Дрожжи смешиваем с сахаром и теплой водой (2 ст.л.). Добавляем 2 ст.л. муки и хорошенько перемешиваем. Тесто накрываем салфеткой и ставим в теплое место на 30 минут.
Оставшуюся муку высыпаем на стол и в серединке делаем углубление, в него кладем опару, солим и добавляем 125 мл теплой воды. Вымешиваем тесто долго, пока оно не станет гладким и эластичным. Тесто снова накрываем салфеткой и ставим в теплое место на один час. Увеличившееся тесто в два раза свидетельствует о том, что уже можно приступать непосредственно к приготовлению пиццы.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Чіабатта з оливками
Печиво Горішки
Cмугасті млинці
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Торт Захер: покроковий рецепт
Бите скло — рецепт торта
Простий рецепт медовика зі сметанним кремом
Домашній мармелад з соку
Низькокалорійний тірамісу (Все буде добре) (відео)
Яблучний пиріг з корицею і горіхами
Яблучний пиріг без випікання
Налисники з сиром
Десерт Квітка кохання (Все буде смачно) (відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити