Паска з цукатами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Сирна паска з цукатами готується настільки просто, що з цим впорається навіть господиня-початківець
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Жирний кисломолочний сир500 г
Жирна сметана100 г
Вершкове масло100 г
Цукрова пудра100 г
Цукати70 г
Мигдаль50 г
Ванільний цукор10 г
Додати в список покупок

Як приготувати паску з цукатами

Читайте також: Сирна паска

  1. Сир протираємо через сито, так він стане ніжнішим і без грудочок.
  2. Додаємо в сир розм’якшене вершкове масло, сметану і гарненько перемішуємо.
  3. Великі цукати дрібно нарізаємо, мигдаль подрібнюємо блендером.
  4. У сирну масу додаємо цукати, горіхи, цукрову пудру, ванільний цукор і ретельно перемішуємо.
  5. Викладаємо сирну масу в форму, застелену серветкою або марлею, зверху кладемо гніт. У процесі приготування сирної паски буде утворюватися рідина, тому підставляємо під форму тарілку, щоб їй було куди стікати.
  6. Сирну паску ставимо в холодильник на добу.
  7. Перед подачею на святковий стіл в день Великодня дістаємо з форми і прикрашаємо паску цукатами.

Читайте також: Сирна паска від Тетяни Литвинової (Все буде добре)

Рецепти до Великодня 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)
Економний медовий торт
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму