Паска з цукатами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Сирна паска з цукатами готується настільки просто, що з цим впорається навіть господиня-початківець

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Жирний кисломолочний сир500г
Жирна сметана100г
Вершкове масло100г
Цукрова пудра100г
Цукати70г
Мигдаль50г
Ванільний цукор10г

Як приготувати паску з цукатами

Читайте також: Сирна паска

  1. Сир протираємо через сито, так він стане ніжнішим і без грудочок.
  2. Додаємо в сир розм’якшене вершкове масло, сметану і гарненько перемішуємо.
  3. Великі цукати дрібно нарізаємо, мигдаль подрібнюємо блендером.
  4. У сирну масу додаємо цукати, горіхи, цукрову пудру, ванільний цукор і ретельно перемішуємо.
  5. Викладаємо сирну масу в форму, застелену серветкою або марлею, зверху кладемо гніт. У процесі приготування сирної паски буде утворюватися рідина, тому підставляємо під форму тарілку, щоб їй було куди стікати.
  6. Сирну паску ставимо в холодильник на добу.
  7. Перед подачею на святковий стіл в день Великодня дістаємо з форми і прикрашаємо паску цукатами.

Читайте також: Сирна паска від Тетяни Литвинової (Все буде добре)

Рецепти до Великодня 2018



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Простий рецепт шашлику зі свинини з майонезом
Класичний оцтовий маринад для свинини
Суп з галушками
Швидкий шашлик зі стегенець
Гречаники з м’ясом
Смачний шашлик на мінеральній воді
Грог з білим ромом
Пишний омлет в мультиварці
Гуляш з яловичини в мультиварці
Баклажани на грилі
Бейліз: рецепт ірландського лікеру
Безглютенова запіканка з маком
Класичний шашлик


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити