ГОТУЄМО З НАМИ
Дієтичні страви з кабачків: 3 простих рецепта
Готуємо маринад для кабачків
Змішуємо оливкову олію, бальзамічний оцет, рубану зелень (петрушка, кріп), подрібнений часник і додаємо перець, сіль, цукор за смаком.
Замість бальзамічного оцту можна взяти яблучний оцет і додати до нього трохи лимонного соку, цукру і якісь прянощі
Кабачки нарізаємо слайсами і маринуємо їх 15 хвилин.
Решту кабачків нарізаємо кільцями.
Готуємо сирний соус для запіканки із кабачків з сиром
Вершки нагріваємо і змішуємо з сиром.
Стежимо за тим, щоб сир розчинився і не залишив грудочок.
Після чого додаємо тертий твердий сир.
Перемішуємо і даємо твердому сиру розчинитися.
Для гостроти додаємо до сирного соусу розрізаний навпіл чилі. Тримаємо перець в сирній масі кілька секунд, після чого виймаємо.
Збиваємо яйця. Ще раз перемішуємо сирну масу і виливаємо в неї яйця.
Готуємо запіканку із кабачків з сиром
Промиваємо солоні кабачки від солі.
Кладемо пергамент на форму для запікання і обережно викладаємо на неї кабачки.
Заливаємо кабачки сирною масою.
Зверху прикрашаємо запіканку скибочками маринованих кабачків і поміщаємо в розігріту до 200 ° С духовку на 30 хвилин.
Запіканка із кабачків з сиром готова! Смачного!