Вінегрет з печерицями
Інгредієнти:
- картопля – 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- буряк – 2 шт.;
- солоні огірки – 2 шт.;
- печериці – 100 г;
- помідор – 1 шт.;
- яблуко – 50 г;
- зелена цибуля – за смаком;
- натуральний яблучний оцет – 1 ст. л.
Спосіб приготування
Нарізаємо великими кубиками печериці. Обсмажуємо гриби в розігрітій олії до рум’яної скоринки. Охолоджуємо. Продовження фоторецепта читайте тут.
Салат Зелений мікс
Інгредієнти:
- салат — 1 пучок;
- огірок свіжий —1 шт.;
- ківі —1 шт.;
- оливки зелені — 150 г;
- оливкова олія — 35 г;
- чищене гарбузове насіння — 50 г;
- оливковий розсіл — 1 ст. л.;
- петрушка, кріп — за смаком;
- сіль — за смаком.
Спосіб приготування
- Свіжий огірок, салат і зелень промиваємо. Огірок, салат і оливки нарізаємо кубиками, а петрушку і кріп дрібно кришимо. Всі інгредієнти складаємо в скляну миску та перемішуємо.
- Потім додаємо туди гарбузове насіння та заправляємо салат оливковою олією і розсолом. Додаємо за смаком сіль.
- Перед подачею можна прикрасити салат кільцями огірка, ківі та гілочками зелені.
Зелений східний салат
Інгредієнти:
- салат айсберг – 60 г;
- м’ята свіжа – 5 г;
- зелень (кріп, петрушка) – 3 г;
- лимонний сік – 3 г;
- олія рослинне – за смаком;
- зелений горошок – 30 г;
- огірок свіжий – 40 г.
Спосіб приготування
Подрібнюємо зелень. Нарізаємо м’яту. Висипаємо зелень в миску. Додаємо нарізану великими шматочками салат, зелений горошок. Продовження фоторецепту читайте за посиланням.
Салат із броколі
Інгредієнти:
- броколі – 120 г;
- помідор – 50 г;
- ріпчаста цибуля – 10 г;
- солодкий перець – 30 г;
- кедрові горіхи – 10 г;
- соус Песто – 20 г;
- маслини – 8 шт.
Спосіб приготування
Очищуємо від насіння перець і нарізаємо тонкою соломкою. Нарізаємо скибочками помідор. Відварене протягом 10 хвилин суцвітя брокколі ділимо на дві частини. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Легкий салат
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт .;
- помідор – 2 шт .;
- цибуля – 2 шт .;
- меліса – 40 г;
- цедра лимона – 2 ст. л .;
- оливкова олія – за смаком.
Спосіб приготування
Кабачок миємо та натираємо на крупній тертці. Тонко шаткуємо цибулю, помідори нарізаємо кубиком. Продовження рецепта читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
Як харчуватися під час і після посту: 5 правил