ГОТУЄМО З НАМИ
Запіканка з брокколі (фоторецепт)
Як приготувати салат з броколі: покроковий рецепт з фото
Продукти для приготування салату
1. Очищаємо від насіння перець і нарізаємо тонкою соломкою
2. Нарізаємо часточками помідор
3. Відварені протягом 10 хвилин суцвіття брокколі ділимо на дві частини
Щоб брокколі зберегли свій колір при варінні, додайте у воду трохи солі й лимонної кислоти
4. Овочі висипаємо в миску
5. Маслини нарізаємо кільцями
6. Додаємо маслини до овочів
7. Туди ж – нарізану тонкими кільцями цибулю
Щоб зробити смак салату яскравіше, замаринуйте кільця цибулі в лимонному фреші
8. Додаємо соус песто
Щоб приготувати песто, перебиваємо в блендері 400 грамів листя зеленого базиліка, 20 грамів часнику, 200 грамів кедрових горішків і 500 мілілітрів оливкової олії. Можна додати сир. Краще, щоб консистенція соусу вийшла неоднорідна, з крупинками
9. Додаємо до салату кедрові горішки
10. Салат перемішуємо і заправляємо оливковою олією. Салат з брокколі готовий!
Дякуємо за рецепт шеф-кухарю Богдану Малишу
Шеф-кухар Богдан Малиш