Готуємо з нами: ТОП-5 рецептів кабачків
Як приготувати мільфей з кабачків — покроковий рецепт
- Кабачки нарізаємо кружальцями товщиною 1 см. Розігріваємо сковроду (без олії)
- Накалуємо кабачки виделкою (та вони швидше просмажаться), солимо, перчимо та поливаємо олією. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки
- Сир попередньо виймаємо з холодильника, щоб він нагрівся до кімнатної температури
- Перетираємо сир через сито
- Змішуємо в блендері сир, кріп, авокадо, трохи оливкової олії та солі. Взбиваємо до консистенції крему
- Додаємо мелені горіхи. Перемішуємо та ставимо крем в холодильник
- Для соусу змішуємо оливкову олію (6 ст.л.), мелену зелень укропу, лимонний сік (2-3 ст.л.) та давлений часник
- Додаємо лимонну цедру, сіль та цукор. переливаємо соус в соусник
Збираємо мільфей: викладаємо на тарілку кабачки та буряк, перешаровуючи їх кремом. Посипаємо кунжутом та подаємо мільфей з соусом.
Мільфей з кабачків — відеорецепт