Мільфей з кабачків з творожно-авокадовим кремом (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Ситна та дуже смачна закуска, яку можна подати на вечерю та бути ситим до ранку. Спробуйте рецепт мільфея з кабачків від ресторатора Маргаритики Січкар

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Кабачки1шт
Запечений буряк, нарізаний кружальцями2шт
Сухий сир1стакан
Авокадо1шт
Волоські горіхи2ст.л.
Лимон0.50шт
Оливкова оліяза смаком
Часнокза смаком
Кріпза смаком
Кунжутза смаком
Сільза смаком
Перецьза смаком

Як приготувати мільфей з кабачків — покроковий рецепт

  1. Кабачки нарізаємо кружальцями товщиною 1 см. Розігріваємо сковроду (без олії)
  2. Накалуємо кабачки виделкою (та вони швидше просмажаться), солимо, перчимо та поливаємо олією. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки
  3. Сир попередньо виймаємо з холодильника, щоб він нагрівся до кімнатної температури
  4. Перетираємо сир через сито
  5. Змішуємо в блендері сир, кріп, авокадо, трохи оливкової олії та солі. Взбиваємо до консистенції крему
  6. Додаємо мелені горіхи. Пеемішуємо та ставимо крем в холодильник
  7. Для соусу змішуємо оливкову олію (6 ст.л.), мелену зелень укропу, лимонний сік (2-3 ст.л.) та давлений часник
  8. Додаємо лимонну цедру, сіль та цукор. переливаємо соус в соусник

Збираємо мільфей: викладаємо на тарілку кабачки та буряк, перешаровуючи їх кремом. Посипаємо кунжутом та подаємо мільфей з соусом.

Мільфей з кабачків — відеорецепт



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Плавлений сир за 30 хвилин
Чіпси з лаваша (фоторецепт)
Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином
Курячі крильця в медово-соєвому глазурі
Салат з овочів і курки під сметанним соусом
Маринована міні-моцарела в прошутто
Кошики з пармезану з манго та куркою
Енергетичний батончик: рецепт
Курячі крильця чилі зі сметанним соусом
Роли з сьомгою, маскарпоне й авокадо
Бутерброд з червоним тунцем
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
Дієтичні еклери
Фалафель: рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити