Мільфей з кабачків з творожно-авокадовим кремом (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Вегетаріанство
Ситна та дуже смачна закуска, яку можна подати на вечерю та бути ситим до ранку. Спробуйте рецепт мільфея з кабачків від ресторатора Маргаритики Січкар
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кабачки1 шт
Запечений буряк, нарізаний кружальцями2 шт
Сухий сир1 стакан
Авокадо1 шт
Волоські горіхи2 ст.л.
Лимон0.50 шт
Оливкова олія за смаком
Часник за смаком
Кріп за смаком
Кунжут за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Готуємо з нами: ТОП-5 рецептів кабачків

Як приготувати мільфей з кабачків — покроковий рецепт

  1. Кабачки нарізаємо кружальцями товщиною 1 см. Розігріваємо сковроду (без олії)
  2. Накалуємо кабачки виделкою (та вони швидше просмажаться), солимо, перчимо та поливаємо олією. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки
  3. Сир попередньо виймаємо з холодильника, щоб він нагрівся до кімнатної температури
  4. Перетираємо сир через сито
  5. Змішуємо в блендері сир, кріп, авокадо, трохи оливкової олії та солі. Взбиваємо до консистенції крему
  6. Додаємо мелені горіхи. Перемішуємо та ставимо крем в холодильник
  7. Для соусу змішуємо оливкову олію (6 ст.л.), мелену зелень укропу, лимонний сік (2-3 ст.л.) та давлений часник
  8. Додаємо лимонну цедру, сіль та цукор. переливаємо соус в соусник

Збираємо мільфей: викладаємо на тарілку кабачки та буряк, перешаровуючи їх кремом. Посипаємо кунжутом та подаємо мільфей з соусом.

Мільфей з кабачків — відеорецепт

Готуємо з нами: Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рогалики, фаршировані бринзою з кмином
Гаспачо з авокадо
Цибулеві кільця з кунжутом
Шашлик із крабових паличок у паніровці
Овочевий суп без засмажки
Тарталетки — 5 простих рецептів
Холодець: рецепт приготування
Тушкована капуста: 5 домашніх рецептів
Корисні салати із буряка: 5 рецептів
7 сніданків для ідеальної фігури
Частування для відьми (фоторецепт)
5 рецептів паштетів на будь-який смак
Худнемо за допомогою гарбуза: 5 корисних рецептів
Тарталетки – 10 незвичайних рецептів
Суботні закуски: 5 простих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо