Сендвіч з хеком
Інгредієнти:
- філе хека – 300 г;
- кукурудзяне борошно – 120 г;
- хліб для тостів – 6 шт.;
- листя салату – 4 шт.;
- помідори – 2 шт.;
- мариновані огірки – 2 шт.;
- сметана (21%)– 100 мл;
- твердий сир – 100 г;
- петрушка – 4 гілочки.
Спосіб приготування
Паніруємо філе хека в суміші кукурудзяної муки, солі і перцю. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку і розрізаємо навпіл. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Піца на лаваші
Інгредієнти:
- лаваш круглий — 1 шт.;
- сир Моцарелла — 100 г;
- помідор — 1 шт.;
- базилік — 30 г;
- перець мелений — за смаком;
- олія оливкова — за смаком.
Спосіб приготування
Помідор нарізаємо на 6 рівних кілець. Сир натираємо на дрібній тертці. Лаваш відправляємо на деко, змащуємо оливковою олією і викладаємо на нього помідори. Продовження рецепта читайте тут.
Проста сирна запіканка з маком і яблуками
Інгредієнти:
- кисломолочний сир – 250 г;
- яйця – 3 шт.;
- мед – 3 ст. л.;
- яблуко – 1 шт.;
- мак – 2 ст. л.
Спосіб приготування
Для сирної запіканки з маком і яблуками сир збиваємо з яйцями. Яблуко очищуємо від шкірки і нарізаємо тонкими слайсами. До сиру додаємо мед і мак, добре перемішуємо. Додаємо яблука, перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.