Кисель из щавеля


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Щавель400г
Вода1000мл
Сахар0.50стакан
Крахмал25г
Соль0по вкусу

Щавель хорошенько моем под холодной проточной водой, измельчаем и тушим в небольшом количестве воды. Затем протираем через сито, добавляем остальную воду, сахар и варим в течение 3 минут. После этого вливаем разведенный в холодной воде крахмал и снова доводим до кипения.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Чай з прянощами
Яблучний глінтвейн
Білий глег з грушею
Глінтвейн: класичний рецепт
Медовуха (фоторецепт)
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Збитень з вином
Обліпиховий пунш (фоторецепт)
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою
Чай з червоним вином
Глінтвейн з білим вином
Банановий латте
Лавандовий раф
Зимовий кубок — зігріваючий коктейль


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити