Кисель из щавеля


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Щавель400г
Вода1000мл
Сахар0.50стакан
Крахмал25г
Соль0по вкусу

Щавель хорошенько моем под холодной проточной водой, измельчаем и тушим в небольшом количестве воды. Затем протираем через сито, добавляем остальную воду, сахар и варим в течение 3 минут. После этого вливаем разведенный в холодной воде крахмал и снова доводим до кипения.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Грог з білим ромом
Бейліз: рецепт ірландського лікеру
Ванільна раф-кава
Кава по-східному
Шоколадна кава
Пунш з лікером
Мигдальне молоко
Лимонад з м’ятою
Пунш з американських фільмів
Смачна весна: 3 детокс-соку з фруктів й овочів
Бананово-вівсяний смузі
Йогуртовий коктейль
Буряково-апельсиновий лимонад (фоторецепт)
Чай з лимоном, розмарином та імбирем


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити