Коливо з пшениці


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Коливо - це поминальна страва у православних, яку освячують у церкві в п'ятницю першої седмиці Великого посту, а також подають на похоронах і поминках. Коливо за традицією прийнято поливати медом, іноді в нього додають цукати або сухофрукти. Читайте, як приготувати і прикрасити традиційну страву коливо

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Що нам знадобиться для приготування колива:

  • 1 кг пшениці (для колива на велику кількість порцій)
  • 1 ч. ложка солі
  • 100 г меду
  • 1,5 л молока

Коливо: як готувати

1. Перебираємо зерна пшениці, промиваємо їх і замочуємо в холодній воді на 2-3 години.

2. Заливаємо пшеницю для колива молоком, солимо і варимо до готовності.

3. Остужаємо, додаємо мед і перемішуємо коливо.

Прикрасити коливо можна родзинками або цукатами

Читайте також:

Млинці на кефірі: рецепт тонких млинців

Млинці з волоськими горіхами



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Простий рецепт шашлику зі свинини з майонезом
Класичний оцтовий маринад для свинини
Суп з галушками
Швидкий шашлик зі стегенець
Гречаники з м’ясом
Смачний шашлик на мінеральній воді
Грог з білим ромом
Пишний омлет в мультиварці
Гуляш з яловичини в мультиварці
Баклажани на грилі
Бейліз: рецепт ірландського лікеру
Безглютенова запіканка з маком
Класичний шашлик


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити