Коливо з пшениці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Українська кухняВеликий піст
Коливо - це поминальна страва у православних, яку освячують у церкві в п'ятницю першої седмиці Великого посту, а також подають на похоронах і поминках. Коливо за традицією прийнято поливати медом, іноді в нього додають цукати або сухофрукти. Читайте, як приготувати і прикрасити традиційну страву коливо
Зберегти в кулінарну книгу

Що нам знадобиться для приготування колива:

  • 1 кг пшениці (для колива на велику кількість порцій)
  • 1 ч. ложка солі
  • 100 г меду
  • 1,5 л молока

Коливо: як готувати

1. Перебираємо зерна пшениці, промиваємо їх і замочуємо в холодній воді на 2-3 години.

2. Заливаємо пшеницю для колива молоком, солимо і варимо до готовності.

3. Остужаємо, додаємо мед і перемішуємо коливо.

Прикрасити коливо можна родзинками або цукатами

Читайте також:

Млинці на кефірі: рецепт тонких млинців

Млинці з волоськими горіхами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паста болоньєзе з сиром
Соте з баклажанів (Майстер Шеф)
Смажена картопля з цибулею
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму