Бефстроганов от Дениса Цыгуя («МастерШеф», сезон 2)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Куриное филе4шт
Лук1шт
Шампиньоны 500г
Перец чили 2шт
Молоко200мл
Соль0щепотка
Перец0щепотка

Нарезаем куриное филе соломкой, прожариваем на растительном масле в течении пяти минут на сильном огне.
Нарезаем лук, шампиньоны, перец чили, обжариваем овощи на растительном масле. Добавляем жареные овощи к курице, туда же вливаем молоко, тушим блюдо под крышкой 10-15 минут на среднем огне. Добавляем по вкусу соль и перец.


Еще рецепты бефстроганова



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити