Сиченики из печени


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Печень говяжья400г
Шпик50г
Яйцо1шт
Хлеб пшеничный (чёрствый)60г
Мука2ч.л.
Жир1ст.л.
Масло сливочное2ст.л.
Перец чёрный (молотый)0щепотка
Соль0щепотка

Обработанную печень тщательно моем под холодной проточной водой, пропускаем через мясорубку. Добавляем нарезанный небольшими кубиками шпик, натёртый на тёрке хлеб, сырое яйцо, перец и соль. Всё хорошенько перемешиваем, формируем сиченики, обваливаем в муке и обжариваем с обеих сторон до золотистого цвета.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити