Жаркое из свиной шеи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Чеснок (головка)1 шт
Перец чёрный (молотый)0.00 щепотка
Сахар0.00 щепотка
Корень петрушки1 шт
Корень сельдерея1 шт
Горчица0.00 щепотка
Шея свиная1000 г
Чернослив300 г
Лук зеленый (пёрышки)3 шт
Соль0.00 щепотка
Додати в список покупок

Мясо тщательно моем, обсушиваем, натираем горчицей, сахаром, перцем, солью и толченым чесноком. Заворачиваем в фольгу и на 2 часа выносим на холод. Затем запекаем в предварительно разогретой духовке, добавив коренья и, сбрызгнув горячей водой. Через 30 минут кладем чернослив. В процессе мясо поливаем образовавшимся бульоном.
Готовое жаркое придавливаем грузом не менее чем на 2 часа. Затем нарезаем ломтиками, украшаем черносливом и перышками лука.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Запечена картопля з грибами
Індичка, запечена в духовці
Тефтелі з індички в журавлинній глазурі (Все буде добре) (відеорецепт)
Брюссельська капуста по-італійськи
13 рецептів картоплі в духовці
Піца народів світу
Аранчіні — простий рецепт
Тефтелі із фаршу Асорті
Рибні котлети — відеорецепт приготування
Котлета по-київськи — рецепт від експертів Все буде добре
Курячі котлети
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)