Двошарова манна каша

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Дитяче харчуванняСніданки
Розповідаємо, як приготувати оригінальну і смачну двошарову манну кашу!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Манна крупа30 г
Молоко150 мл
Цукор30 г
Какао10 г
Варення30 мл
Сіль дрібка
Додати в список покупок

Як приготувати манну кашу

Молоко трохи солимо, додаємо 3 ч.л. цукру та доводимо до кипіння. Всипаємо в неї тонкою цівкою манну крупу і, безперервно помішуючи, варимо на слабкому вогні до загустіння.

Страви з манної крупи будуть пишніше і без грудок, якщо за 30 хвилин до приготування крупу замочити в холодній воді або молоці і дати їй набрякнути

Форму змочуємо водою та посипаємо 3. ч.л. цукру. Відразу після того, як каша приготується, половину від усієї її кількості виливаємо в форму. В решту каші додаємо какао, добре розмішуємо і виливаємо зверху. Охолоджуємо.

Готову манну кашу поливаємо варенням та подаємо.

Читайте також: Манник з вишнею (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати з курячого філе: 5 простих рецептів
Курка в вершковому соусі
Смажена картопля з сиром
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляній шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки