Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Авокадо | 2 шт | |
Яйця | 4 шт | |
Зелена цибуля | за смаком | |
Сіль | за смаком | |
Перець | за смаком | |
Спеції | за смаком | |
Додати в список покупок
Як приготувати яйця, запечені в авокадо
- Розрізаємо авокадо на половинки і видаляємо кісточки. Ложкою видаляємо трохи м’якоті з центру кожної половинки авокадо, щоб яйце повністю помістилося.
- Викладаємо авокадо в пательню без ручки або форму для випічки (краще якщо плоди будуть щільно стикатися один з одним).
- У кожну половинку розбиваємо по одному яйцю. Зверху посипаємо сіллю і сумішшю перців або трав.
- Нагріваємо духовку до 210 ° С.
- Випікаємо авокадо з яйцями приблизно 15-20 хвилин.
- Дістаємо з духовки, посипаємо зеленою цибулею і подаємо.