Оригінальний олів’є від Ектора Хіменеса-Браво відео рецепт від Все Буде Добре


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним рецептом Олів'є

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Креветки варені100г
Каперси2ст.л.
Картопля, відварений в мундирі5шт
Яйця варені3шт
Куряча грудка, варена1шт
Огірок свіжий2шт
Огірок солоний5шт
Яєчний жовток2шт
Гірчиця0.5ч.л.
Винний або яблучний оцет1ст.л.
Лимонний сік1ст.л.
Авокадо1шт
Масло рослиннеза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати Олів’є

  1. Креветки злегка обсмажуємо.
  2. Картопля, яйця, курку і огірки нарізаємо кубиками середньої величини. Викладаємо в салатник.
  3. Додаємо каперси і креветки.
  4. Заправляємо салат майонезом.
  5. Авокадо очищаємо від шкірки і нарізаємо скибочками.

Як приготувати домашній майонез

  1. Збиваємо в блендері яйця, гірчицю, лимонний сік і оцет.
  2. Поступово додаємо рослинне масло – стежте за тим, щоб кожна порція масла з’єднувалася з соусом.
  3. Солимо і додаємо сік, який виділився від креветок під час смаження.

Подача і сервіровка салату

Готовий салат викладаємо в салатницю і прикрашаємо скибочками авокадо.

Тонкощі приготування салату

Щоб салат зберігся протягом декількох днів, не заправляйте його відразу майонезом. Заправляйте невеликі порції салату – ті, які ви будете їсти в даний момент.

Читайте також: Олів’є по-японськи відео рецепт від Все буде добре

 



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити