Як приготувати Олів’є з яблуком і свіжим огірком
- Картоплю відварюємо в мундирі заздалегідь. Зливаємо воду та відразу обшпарюємо холодною водою. Охолоджуємо та чистимо картоплю, нарізаємо кубиками.
- Яйця відварюємо, охолоджуємо. Нарізаємо невеликими кубиками.
- Курку відварюємо в злегка підсоленій воді. Охолоджуємо та нарізаємо, як картоплю.
- Нарізаємо огірки, яблуко та цибулю.
- Всі інгредієнти викладаємо в миску та заправляємо майонезом. Солимо.
Салат Олів’є можна прикрасити вареними креветками та болгарським перцем.
Свіжий огірок пускає сік. Це дуже погано для салату. Тож перед тим, як відправляти огірок у салат до решти інгредієнтів, подрібніть його, посоліть і відкиньте на друшляк. Залиште огірок там, поки весь сік не стече, після чого вже додавайте його в салат