Олів’є по-французьки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
СалатиРецепти на Новий рік 2018
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Огірки солені5 шт
Огірки свіжі1 шт
Яйця варені8 шт
Горошок консервований250 г
Морква варена4 шт
Куряча грудка300 г
Йогурт0 за смаком
Картопля відварений в «мундирі»4 шт
Додати в список покупок

Як приготувати Олів’є по-французьки

  1. Нарізаємо дрібними кубиками очищений від шкірки картопля, морква, огірки, яйця і курячу грудку.
  2. Змішуємо всі інгредієнти в мисці.
  3. Заправляємо йогуртом.
  4. За смаком солимо і перчимо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Рецепти салатів олів’є: топ-5

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат з куркою і кукурудзою
Салат Мімоза з рисом
Салат з крабовими паличками і помідорами
Салат з креветками і яйцем
Салат з кальмарами і грибами
Салат з куркою
Салат зі шпинатом і коктейльними креветками (фоторецепт)
Крабовий салат з капустою
Салат Мімоза з маслом і сиром
Грецький салат з пекінською капустою
Салат Цезар з куркою та сухариками
Салат із зеленого горошку, яєць і молодої картоплі
Як приготувати крабовий салат з огірком?
Як приготувати салат Мімоза з картоплею?
Як приготувати салат Цезар з сьомгою?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму