Олів’є по-французьки відеорецепт від Все Буде Добре


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Огірки солені5шт
Огірки свіжі1шт
Яйця варені8шт
Горошок консервований250г
Морква варена4шт
Куряча грудка300г
Йогуртза смаком
Картопля відварений в «мундирі»4шт
Додати в список покупок

Як приготувати Олів’є по-французьки

  1. Нарізаємо дрібними кубиками очищений від шкірки картопля, морква, огірки, яйця і курячу грудку.
  2. Змішуємо всі інгредієнти в мисці.
  3. Заправляємо йогуртом.
  4. За смаком солимо і перчимо.

Читайте також: Олів’є з куркою



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Салат Цезар – рецепт приготування улюбленої страви
Легкий салат з кабачка з помідором
Простий салат з полуницею, шпинатом і горіхами
Салат з овочів і курки під сметанним соусом
Класичний грецький салат
Салат Цезар з тунцем
Весняний салат з черемші і редиски
Ніжний салат Цезар з індичкою
Салат з редискою і телятиною
Салат Капрезе
Простий салат з редиски, сметани і яйця
Смачні салати до шашлику: ТОП 3 рецепта
Легкий салат з малосольною рибою (фоторецепт)
Вегетаріанський цезар (фоторецепт)
Цезар по-американськи


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів