Олів’є по-французьки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
СалатиРецепти на Новий рік 2018
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Огірки солені5 шт
Огірки свіжі1 шт
Яйця варені8 шт
Горошок консервований250 г
Морква варена4 шт
Куряча грудка300 г
Йогурт0 за смаком
Картопля відварений в «мундирі»4 шт
Додати в список покупок

Як приготувати Олів’є по-французьки

  1. Нарізаємо дрібними кубиками очищений від шкірки картопля, морква, огірки, яйця і курячу грудку.
  2. Змішуємо всі інгредієнти в мисці.
  3. Заправляємо йогуртом.
  4. За смаком солимо і перчимо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Рецепти салатів олів’є: топ-5

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Соковиті салати з куркою: 5 рецептів
Листковий салат з куркою
Салат із крабових паличок із сиром
Теплий салат з індичкою й інжиром (фоторецепт)
Салат Цезар: 5 кращих рецептів
Класичний олів’є
Салат з кальмарами та восьминогом
Простий овочевий салат з крабовими паличками
Салат Грецький
Салат Цезар з сьомгою (фоторецепт)
Фруктовий салат з дині та кавуна
Салат Мімоза з сайрою
Салат з яйцями й оселедцем за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Салат з помідорами та сиром моцарела
7 заправок для овочевих салатів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)