Грецький салат
Інгредієнти:
- фета — 200 г;
- пекінська капуста — 300 г;
- помідори — 4-5 шт.;
- огірки — 2-3 шт.;
- маслини — 20-25 шт.;
- лимон — 0,5 шт.;
- олія оливкова — 5-6 ст. л.
Спосіб приготування
Пекінську капусту шаткуємо ножем на смужки приблизно 0,5 см шириною. Огірки нарізаємо півколом, а помідори — скибочками. Продовження рецепта читайте тут.
Салат з пекінською капустою, печерицями та сиром
СКЛАДОВІ
- Майонез – за смаком;
- Масло – за смаком;
- Сир твердий – 30 г;
- Варена картопля – 40 г;
- Капуста пекінська – 130 г;
- Печериці – 50 г
Покроковий рецепт приготування читайте тут
Салат з пекінської капусти з куркою
СКЛАДОВІ
- Куряча грудинка 3 шт.
- Капуста пекінська 400 г
- Пармезан 100 г
- Кунжут за смаком
- Оливкова олія за смаком
- Бальзамічний оцет (білий) до смаку
- Сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування – тут