Читайте також: Соус Цезар (фоторецепт)
Як приготувати соус Сальса
Завантажуємо в кухонний комбайн або блендер томати, рублені помідори черрі та перець чилі. Додаємо дрібно порізану цибулю й часник. Халапеньйо ріжемо навпіл, потім ще раз навпіл і дрібно рубаємо, щоб вийшли четвертини кілець. Насіння не видаляємо — воно додасть соусу потрібної гостроти
Відправляємо перець в комбайн, додаємо цукор, сіль і сік лайма. Кінзу дрібно рубаємо і теж додаємо до суміші. В кінці закидаємо коріандр, закриваємо блендер або комбайн кришкою та вкмикаємо на кілька секунд. Консистенцію ви можете контролювати самі — пару включень дадуть потрібну густоту з великими шматочками, а більше — зроблять соус гладким і однорідним.
Перекладаємо сальсу в глибокий посуд і подаємо з чіпсами або іншими снеками
Читайте також: Імбирний соус (фоторецепт)