Як приготувати майонез без яєць
Часник, гірчицю, нут з рідиною та лимонний сік заливаємо в блендер і пробиваємо до стану пасти. Тонкою цівкою спочатку вливаємо олію, потім оливкову. Як тільки майонез придбає потрібну консистенцію, він готовий.
простой рецепт | < 30 минут |
Часник | 2 зубчика | |
Лимонний сік | 15 мл | |
Діжонська гірчиця | 10 г | |
Рідина з під консервованого нуту | 45 мл | |
Нут | 12 шт | |
Олія | 120 мл | |
Оливкова олія | 60 мл |
Часник, гірчицю, нут з рідиною та лимонний сік заливаємо в блендер і пробиваємо до стану пасти. Тонкою цівкою спочатку вливаємо олію, потім оливкову. Як тільки майонез придбає потрібну консистенцію, він готовий.